0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Fristen for indstilling til Årets Klub, Ildsjæl og Officialprisen er rykket til den 5. dec.

01-12-2016

Hvor gemmer de historierne sig om det gode klubliv?

Af: Anna Katrine Sand

Vi har modtaget flere flotte indstillinger til de tre priser, men vi vil rigtig gerne have hele SvømmeDanmark med. Derfor har vi udsat deadline for at indstille kandidater til Årets Klub, Årets Ildsjæl og Officialprisen til mandag d. 5. december 2016 kl. 12.00. Det er særligt indstillinger til prisen Årets Klub, som vi ikke har modtaget så mange indstillinger til. Så I har chancen for at fremhæve, hvorfor jeres klub er helt speciel.

 

Du skal sende indstillingen til svoemmeaward@svoem.dk

 

Det kræver kun 15 linjer at indstille din kandidat

Vi vil gerne have indstillinger, der beskriver, hvorfor klubben, foreningslederen, den frivillige træner eller en official har fortjent at vinde prisen. Du kan eksempelvis skrive om:

 

Hvilke tiltag der har gjort den bestemte svømmeklub er helt særlig at være medlem af.

 

En god oplevelse med den frivillige, der viser hvordan hun/han gør en forskel for sin klub eller svømmesporten generelt.

 

Det er altid godt at komme med konkrete eksempler, der kan vise jeres historie om kandidaten.

 

Indstillingen skal kun være 15 linjer lang, og du må meget gerne sende billeder med, der knytter sig til kandidaten. Husk på hvor stor en anerkendelse det er for frivillige og klubben at blive nomineret til priserne til Dansk Svømme Award 2017.

 

Send din indstilling senest d. 5. december 2016 kl. 12.00 til svoemmeaward@svoem.dk

 

Køb billet til Dansk Svømme Award 2017

Den 1. februar 2017 skal vi fejre hele SvømmeDanmark; både de store stjerne, vores frivillige ildsjæle og de dygtige trænere, der står bag atleterne. Du kan komme med til vores store fest, der helt sikker bliver en fantastisk oplevelse. Dansk Svømme Award 2017 finder sted i Cirkusbygningen i København. Du kan købe dine billetter på Ticketmaster.dk

 

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte projektmedarbejder Anna Katrine Sand på aka@svoem.dkeller tlf. 51826375.  Følg med på Facebookog på svoem.org, hvor I kan læse mere alle priserne til Dansk Svømme Award 2017.


 


Cookieindstillinger