0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions Synkropris overrakt ved Vestdanske Mesterskaber i synkrosvømning

01-12-2016

Prisen blev tildelt Simone Alkærsig Andersen og Mia Carøe fra Hobro Svømmeklub.

Af: Nora Thomsen

I forbindelse med afholdelse af Vestdanske Mesterskaber i synkrosvømning i Egå lørdag den 26. november, blev pigerne Simone Alkærsig Andersen og Mia Carøe overrasket med en flot hæder fra Dansk Svømmeunion. Således dukkede Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem Stine Sørensen op medbringende en ærefuld hæder til de to piger fra Hobro Svømmeklub.


Bestyrelsesmedlem Stine Sørensen (th.) i færd med at overrække glasvaser til Simone og Mia.
Yderst til venstre står leder af Synkrosektionen, Sidsel Homann.

Med prisen ”Dansk Svømmeunions Synkropris” takkede Stine Sørensen for en flot indsats for sporten - ikke mindst i efteråret 2015.
Her fortalte unionens bestyrelsesmedlem, at Hobro Svømmeklub gennem mange år har været en afgørende faktor for synkrosporten i Danmark med cirka en femtedel af alle landets synkrosvømmere tilknyttet klubben. I klubben udgør synkro dermed en integreret del i svømmeskolen og kan også byde på et mikrosynkrohold for de helt små svømmere.

I efteråret 2015 mistede klubben imidlertid en af klubbens afgørende drivkrafter indenfor synkrosporten med kort varsel, og her var Simone og Mia hurtige til at tilbyde en hjælpende hånd. De to piger har på den måde haft afgørende betydning for, at synkroafdelingen i klubben er reddet og endda også sikret en imponerende sportslig udvikling hos svømmerne. På den måde har klubben klaret sig gennem en ellers svær tid og formået at fastholde rigtig mange dygtige svømmere.
Simone og Mia har hertil også afviklet stævne og arrangeret en træningslejr, hvor hele SynkroDanmark blev inviteret med.

Bestyrelsesmedlem i Dansk Svømmeunion, Stine Sørensen, afsluttede de smukke ord med at overrække diplomer og smukke Karen Blixen glasvaser til de to prismodtagere, som tog glade og overraskede imod hædren.

Tillykke til Simone Alkærsig Andersen og Mia Carøe fra Hobro Svømmeklub med modtagelsen af Dansk Svømmeunions Synkropris.

Fakta om prisen Dansk Svømmeunions Synkropris
Prisen udgør et anerkendende skulderklap og en påskønnelse til en person, klub, hold eller sektion, der har gjort en særlig indsats inden for et af følgende områder: synkro, vandpolo, udspring, åbent vand, masterssvømning eller livredning.
Kriterier for priserne: En person, en klub eller et hold, der har gjort en særlig indsats for at udbrede kendskabet og øge aktivitetsniveauet indenfor én af de sportslige discipliner. Prisen kan også gives for aktiviteter, der er målrettet børn og unge.