0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Officialprisen 2017 - Uundværlige kræfter på bassinkanten

29-11-2016

Indstil din kandidat til Officialprisen senest mandag den 5. december 2016. Bemærk, at deadline er rykket fra 1. til 5. december.

Af: Anna Katrine Sand

I dansk svømning er vi afhængige af de dygtige officials, som weekend efter weekend træder til i svømmehallerne således, at vi kan afholde stævner og konkurrencer. Hver enkelt official er vigtig og er med til at danne rammen for den velafholdte konkurrence.

 

Officialprisen uddeles til en official, som har markeret sig ved at yde en særlig indsats til gavn for dansk svømning. Det kan for eksempel være:

 

·       En official, som har ydet en særlig indsats for en bestemt klub eller Dansk Svømmeunion

·       En official, som har ydet en ekstraordinær indsats ved et arrangement

·       En official, som er med til at skabe værdi for andre officials

·       En official, som viser særligt engagement og besidder højt fagligt niveau

·       En official, som på anden vis har ydet en særlig indsats over en årrække til gavn for miljøet i en af dansk svømmeunions discipliner

 

Det kræver blot 15 linjer, der beskriver din kandidat Send din indstilling til svoemmeaward@svoem.dk

 

Sidste års vinder af Officialprisen

Vinderen af Officialprisen ved Dansk Svømme Award 2016 blev Allan Thorup Svenningsen, som gennem en lang årrække har ydet en stor og uundværlig indsats på bassinkanten rundt omkring i de danske svømmehaller.

Allan har siden 2007 fungeret som overdommer ved talrige stævner, og han fremhæves som en ægte, dedikeret official, der leverer et solidt og altid helhjertet stykke arbejde, når der er brug for ham.

 

- Jeg er meget overrasket, siger Allan Thorup Svenningsen. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige. Jeg synes, det er en stor ære at få sådan en pris.

 

 

Hvem mener du har fortjent hæder for sin indsats som official i det seneste år? Send din indstilling senest mandag den 5. december 2016 på svoemmeaward@svoem.dk

Hvis du har spørgsmål til priserne eller Dansk svømme Award 2017 er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder Anna Katrine Sand på aka@svoem.dk.

 

Billetter til Dansk Svømme Award 2017

Dansk Svømme Award bliver afholdt i Cirkusbygningen den 1. februar 2017 og du kan komme med! Køb dine billetter på Ticketmaster.dk


 


Cookieindstillinger