0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Indstil din kandidat til Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017

10-11-2016

Vi skal hylde de vigtige kræfter i svømmesporten ved Dansk Svømme Award 2017.

Af: Anna Katrine Sand

Fejringen ved Dansk Svømme Award 2017 handler om det fantastiske arbejde, som bliver gjort for dansk svømmesport. Trænerne er centrale for, at svømmesporten udvikler sig og at dansk svømmesport forsat kan skabe resultater på internationalt topnivau. Derfor skal Årets Træner 2017 og Årets Junior-/Årgangstræner 2017 overrækkes til trænere, som har gjort sig særligt bemærket i løbet af 2016.

 

Årets Træner 2017 skal hyldes for den intense indsats for at gøre vores atleter til nogle af verdens dygtigste. Årgangs- og Juniortrænerne skal fejres for deres store arbejde i klubberne landet over, hvor morgendagens svømmestjerne nyder godt af deres viden og engagement.

 

Indstil kandidater til Årets Træner 2017 og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017, som har fortjent en hæder for deres arbejde og resultater i 2016.

 

Hvem kan jeg indstille?

 

De nominerede til Årets Træner 2017 har udmærket sig ved Nationale og Internationale resultater i 2016. Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 har lavet flotte resultater på årgangs- eller juniorniveau. De nominerede i begge kategorier har skabt en bemærkelsesværdig udvikling hos sit hold og/eller sin atlet. Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 har bidraget til udviklingen af klub og/eller træningsmiljø og har gjort en særlig indsats til gavn for dansk svømning. Trænere i Danmark og trænere i udlandet, som træner danske atleter, kan indstilles til Årets Træner og Årets Årgangs-/Juniortræner 2017.

 

Læs mere om vilkårene for indstilling til Årets Træner 2017 her.

 

Læs mere om vilkårene for indstilling til Årets Årgangs-/Juniortræner 2017 her.

 

Indstillingerne skal sendes til Dansk Svømmetræner Sammenslutning senest den 7. december 2016 på e-mail award@dsts.org


 


Cookieindstillinger