0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk svømmetræner med international erfaring klar til jobbet som NTC-træner i SVØM

10-11-2016

Mads Bjørn Hansen er klar til jobbet som NTC-træner på Bellahøj fra årsskiftet.

Af: Nora Thomsen

Dansk Svømmeunion har netop indgået aftale med danske Mads Bjørn Hansen om stillingen som træner ved det nationale træningscenter/NTC i Bellahøj Svømmestadion. Sammen med NTC-cheftræner, hollandske Martin Truijens, er Mads klar til at føre stafetten videre og bidrage til et innovativt verdensklasseprogram på det nationale træningscenter.

Mads Bjørn Hansen vender efter fem år i Canada hjem til Danmark som nyuddannet kandidat i idræt med speciale i biomekanik og fra en trænerstilling i et internationalt program ved University of Calgary.


Mads Bjørn Hansen er klar til jobbet som NTC-træner på Bellahøj fra 1. januar 2017.

Med ansættelsen er trænerteamet i Dansk Svømmeunions sportsafdeling fuldtalligt. Mads kommer til at indgå i et tæt samarbejde med NTC-cheftræner Martin Truijens, landstræner Dean Boles og talentansvarlig Thomas Stub om de nationale sportslige målsætninger for svømmesporten i Danmark. Hertil kommer han også til at arbejde med implementeringen af den nye sportslige strategi og handleplan ”Fra stolte resultater til nye fælles ambitioner”.

I Dansk Svømmeunion er der glæde over, at det efter en ansættelsesproces med mange velkvalificerede kandidater, er lykkedes at indgå en aftale med Mads Bjørn Hansen.
 

- Med Mads Bjørn Hansen får vi en faglig stærk profil. Med sin trænerbaggrund fra både danske og internationale miljøer, viden om biomekanik samt erfaring i at koordinere svømmetræning med atleternes civile uddannelse, kan Mads Bjørn Hansen være med til at videreudvikle vores set-up på det nationale træningscenter, udtaler Dansk Svømmeunions sportschef Lars Green Bach og fortsætter:

 
- Vi får med det nye NTC-trænerteam bestående af Mads Bjørn Hansen og cheftræner Martin Truijens et godt afsæt frem mod vores nye fælles ambitioner. Og sidst – men ikke mindst – giver vi nuværende og kommende NTC-svømmere et solidt fundament for, at de kan forfølge deres internationale ambitioner.   

Mads Bjørn Hansen siger selv om sit kommende job som træner på NTC i København:

- Jeg har altid været fascineret af den proces danske svømmere og trænere går igennem, når de gang på gang opnår verdensklasse-resultater og imponerer langt ud over Danmarks grænser. Jeg glæder mig til at være en del af den proces og til at bidrage med nye vinkler og input fra svømning i Nordamerika. På NTC er der i øjeblikket et virkelig stærkt miljø at bygge videre på, og jeg ser meget frem til at arbejde sammen med en international trænerprofil som Martin Truijens.


Mads flytter hjem til Danmark i løbet af december måned og begynder officielt i Dansk Svømmeunion 1. januar 2017.
 

For yderligere information kan sportschef i Dansk Svømmeunion, Lars Green Bach, kontaktes på mobil: 29 20 61 60 og på e-mail: lgb@svoem.dk


 


Cookieindstillinger