0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Unionens bestyrelsesmedlemmer på video

07-11-2016

På forsøgsbasis vil Dansk Svømmeunion ved kommende bestyrelsesmøder lade medlemmerne fortælle kort om højdepunkter fra møderne. 

Af: Nora Thomsen

Øverste ledelse i Dansk Svømmeunion udgøres af en bestyrelse, som holder en række møder fordelt over året. Men hvem sidder i Dansk Svømmeunions bestyrelse og hvad bliver der talt om på bestyrelsesmøderne? Som led i at vi gerne vil skabe mere synlighed omkring unionens bestyrelse, vil vi i forlængelse af kommende bestyrelsesmøder lade et medlem fortælle ultrakort om emner, der er blevet berørt på møderne.
På den måde håber vi på, at det bliver lidt nemmere at sætte ansigt på bestyrelsens otte medlemmer, ligesom vi meget gerne vil dele nogle af de dagsordenspunkter, som er blevet berørt på mødet. Der er tale om små optagelser i bedste dogmestil.  

 

Nedenfor fortæller bestyrelsesmedlem, Anders Vestergaard Jensen, om udvalgte punkter fra bestyrelsens møde nummer 5, som blev holdt 4. - 5. november på Scandic Bygholm Park i Horsens.

Kommentarer til idéen med at foretage sådanne små video-optalgelser modtages gerne. Send disse til kommunikationsansvarlig i Dansk Svømmeunion, Nora Thomsen, på e-mail: nt@svoem.dk 

 

 


 


Cookieindstillinger