0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vil du være med til at udvikle Region Syddanmark i Dansk Svømmeunions regi?

12-10-2016

Så er det dig, vi søger til Dansk Svømmeunions regionsudvalg!

Af: Anna Jørgensen

Dansk Svømmeunions udvalg i Region Syddanmark søger personer, der ønsker at være med til at udvikle Region Syddanmark samt varetage opgaver, der er knyttet til det regionale udvalg.

 

Disse opgaver inkluderer:

  • Udvikling af breddeaktiviteter til svømmeklubberne i Region Syddanmark.
  • Regionale stævner, herunder afvikling, kontakt til svømmeklubber samt videreudvikling af stævnerne, så de altid er helt up to date og interessante for klubberne.
  • Indflydelse på hvilke temamøder og netværksmøder, der afholdes i regionen.

 

Det er ikke et krav, at man brænder for alle opgaver. Er du kun interesseret i arbejdet med en af opgaverne, er vi positive overfor det. Har du andre ideer, der kan udvikle regionen, er vi meget åbne overfor disse.

 

Hvad er Dansk Svømmeunions Regionsudvalg?

Dansk Svømmeunion har inddelt Danmark i fem regioner, med en fastansat konsulent tilknyttet til hver region. Udover den regionale konsulent har hver region et regionsudvalg, der arbejder for at udvikle den enkelte region i forhold til stævner, aktiviteter og tema- og netværksmøder.

 

Det regionale udvalg består af frivillige personer, der gerne vil arbejde for at regionen udvikler sig. Den regionale konsulent i Dansk Svømmeunion er tilknyttet udvalget og hjælper med størstedelen af de administrative opgaver forbundet med udvalget. Personerne i udvalget er tilknyttet nogle faste opgaver, og arbejder derfor ikke med alle opgaver. Dette er af hensyn til den tid, der skal bruges på at være en del af udvalget. Det er vigtigt for os, at man arbejder med noget, der interesserer en, når det er fritiden, der bliver brugt på det.

 

Udvalget mødes typisk 5-6 gange om året. Det er vigtigt, at møderne er konstruktive, men også hyggelige. Derfor er der altid forplejning til møderne.

En gang om året vil du desuden blive indbudt til Dansk Svømmeunions Tværgående Forum, der er to dage for frivillige i Dansk Svømmeunion, hvor der vil være interessante emner på dagsordenen, samt hyggeligt samvær med andre frivillige og naturligvis god mad.

 

Vi har brug for dig

Det regionale udvalg i Region Syddanmark har brug for flere hænder. Lige nu består udvalget af Kirsten Detlef fra Vejle Svømmeklub, Kris Wesselink fra Esbjerg Svømmeklub og undertegnede.

Derfor håber vi at høre fra netop dig, så du kan være med til at udvikle vores region på bedst mulig vis.

 

Er du interesseret i at være en del af udvalget, skal du sende en mail til udviklingskonsulent Anna Jørgensen på aj@svoem.dk, hvori du skriver lidt om dig selv, samt hvorfor du gerne vil være en del af udviklingen i Region Syddanmark.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Hilsen Regionsudvalget, Region Syddanmark


 


Cookieindstillinger