0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Masser af vellykkede forsøg i Tyskland

12-09-2016

De danske U13 og U15 landshold har været i Berlin for at udvikle holdene og spillerne. Tilfredsheden med weekenden var stor hos landstrænerne.

Af: Katrine Cohen

U13- og U15-bruttoholdene har været til turnering i Berlin, hvor de spillede imod nogle gode tyske modstandere. I denne turnering kom begge hold på en fjerdeplads, hvilket landsholdstrænerne var helt tilfredse med.

 

Ambitionen med deltagelse i denne turnering er ikke at vinde, men derimod at opnå et bedre overblik over spillernes formåen og se hvordan de klarer sig under pres. Samtidig er det også en perfekt mulighed for at prøve forskellige spillere af og i øvrigt finde ud af, hvor de kan fungere bedst positionsmæssigt i vandet. Hertil blev der også på baggrund af gennemgåede taktikker afprøvet forskellige systemer; det var rart at se dem forsøgt udført i praksis.

Magnus Malmberg og U13-holdet

 

 Florin Iordache og U15 landsholdet

 

 

Vigtigst af alt var dog at få sat et hold sammen, der formår at fungere som et hold, der er der for hinanden i vandet såvel som på land.

 

Så alt i alt var det en utrolig vellykket tur, hvor trænerne kunne prøve så meget af som muligt. For én gangs skyld blev der ikke fokuseret specielt på resultatet. I stedet var det muligt at tænke strategisk om på længere sigt at opnå gode resultater ved Nordisk Mesterskab (NM) i november.

U13 og U15 holdene