0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Stefan Hansen skifter spor efter denne sæson

17-06-2016

NTC-træneren ønsker nye udfordringer på bassinkanten i et dansk klubmiljø.

Af: Nora Thomsen

Dansk Svømmeunions træner på det Nationale Træningscenter/NTC, Stefan Hansen, har valgt at opsige sin stilling på Bellahøj efter tre års ansættelse. Baggrunden er et ønske om nye udfordringer i et dansk klubmiljø, fortæller den 35-årige træner.

- Det har ikke været nogen nem beslutning at sige stillingen som NTC-træner op. Jeg har haft tre spændende og udviklende år på NTC, som har givet mig værdifuld trænererfaring, som jeg er meget taknemmelig for. At være en del af et stærkt internationalt trænerteam bag nogle af Danmarks stærkeste elitesvømmere er en fantastisk mulighed, og jeg kan ikke understrege nok, hvor meget det har givet mig med i min faglige bagage. De kompetencer, som jobbet har givet mig, glæder jeg mig uendelig meget til at overføre til bassinkanten i et klubmiljø, som er den nye vej jeg nu har valgt at følge. Det handler ikke om at ville vælge NTC fra, men derimod om at have en stærk lyst til at vælge noget nyt til. Og jeg kan ikke få begge dele, derfor synes jeg at tidspunktet at skifte spor er oplagt efter denne sæson.


35-årige Stefan Hansen stopper på NTC efter tre års ansættelse.

Stefan Hansen har for nyligt afsluttet en ITA-eksamen og har med flere års trænerbaggrund opnået en række kompetencer, som Dansk Svømmeunion ærgres over at miste.
 
- Jeg har været glad for at have Stefan med på holdet i Sportsafdelingen, og er naturligvis ærgerlig over, at vores NTC-træner har truffet det valg, han har. Stefan har været en del af NTC i gennem tre år, hvor der er sket flere ændringer – både hvad angår bemanding og rent organisatorisk. Her har Stefan været den gennemgående figur, som trods omskiftelighederne har bevaret fokus og formået at bidrage med en værdifuld indsats for dansk elitesvømnings internationale succes. Jeg har dog samtidig respekt for Stefans ønske om at søge nye udfordringer i det danske klubmiljø, som er noget helt andet end det at være træner på et nationalt træningscenter. Og jeg glæder mig over, at Stefans kompetencer og erfaringer fastholdes i dansk svømmesport, udtaler Dansk Svømmeunions sportschef, Lars Green Bach.  

Stefan Hansen stopper som NTC-træner ved sæsonens udgang. Kort tid herefter starter Stefan Hansen i en stilling som træner i en dansk svømmeklub.  

Dansk Svømmeunion vil besætte trænerstillingen på NTC i forbindelse med implementering af den kommende sportslige strategi og handleplan for dansk svømmesport ”Fra stolte resultater til nye fælles ambitioner” i løbet af andet halvår 2016.
 

For yderligere information kan sportschef Lars Green Bach kontaktes på mobil: 29 20 61 60.
NTC-træner Stefan Hansen kan kontaktes på mobil: 51 44 26 26.


 


Cookieindstillinger