0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Learn to Swim Konference

31-03-2016

I weekenden går det løs i Billund!

Af: Caroline Kleemann

I morgen den 1. april går det løs til Learn to Swim konference i Legoland Hotel- og Konferencecenter i Billund.

Det er Dansk Svømmeunion og Nordisk Svømmeforbund som står bag konferencen, som afholdes fast hvert andet år på skift mellem de nordiske lande med det  formål at gøre klubber, forbund og andre svømmeinteresserede klogere på, hvordan vi bedst muligt lærer børn, unge og ældre at svømme. 

I alt 150 deltagere fra 12 forskellige lande fra Europa og Australien deltager på konferencen, som slutter søndag den 3. april. 

 

Deltagerne vil på konferencen få lejlighed til at lytte til interessante hovedtalere som blandt andet Programchef fra DR Ramasjang og Ultra, Rasmus Ladefoged, som fortæller om, hvordan vi bedre kan forstå børn og unge og bruge denne viden til at skabe spændende og kreative aktiviteter. Derudover har deltagerne haft mulighed på forhånd at vælge sig ind på 15 forskellige workshops, som blandt andet omhandler "Alle skal lære at svømme" projektet, Learn to Swim Programmes fra Holland, England og Danmark, samt voksenundervisning og praktisk undervisning, i hvordan man kan målrette sin undervisning, og hvordan man kan undervise nervøse og usikre voksensvømmere.

Konferencen slutter af med hovedtaleren Stig Åvall Severinsen, også kendt som Superhuman, i kraft af hans evne til at holde vejret under vand. Stig har flere verdensrekorder i fridykning bag sig - blandt andet 500 fod fridykning under Grønlands is!

 

Når deltagerne ikke deltager i oplæg og workshops, har de mulighed for at besøge stande, netværke på tværs af lande, forbund og klubber, samt tage et smut forbi Legoland, hvortil deltagerne har fripas til alle tre dage, som konferencen varer.

Derudover afvikles der lørdag aften gallamiddag med underholdning af pianist Nicolaj Holmboe.

 

Dansk Svømmeunion og Nordisk Svømmeforbund glæder sig til at byde alle deltagere velkommen til Billund og ser frem til nogle udbytterige dage.

 

Hvis du vil vide mere om konferencen, kan du gå til dette link: http://www.svoem.org/Kurser/Konferencer/Learn-to-Swim-2016/

eller kontakte organisationsgruppen bag konferencen:
 

Anna Jørgensen: aj@svoem.dk, +45 2916 0904

Lene Madegaard: lm@svoem.dk, +45 2920 6150

Caroline Kleemann Falster: ck@svoem.dk, +45 6112 8187

 

 

 


 


Cookieindstillinger