0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Store ambitioner i alpernes land

21-03-2016

Det danske U17 herrelandshold spiller den prestigefyldte turnering EU Nations Cup i Østrig i påskedagene. Forventningerne til holdet er høje.

Af: Katrine Cohen

De danske U17 drenge er parate til at drage til Østrig for at spille den store turnering EU Nations Cup for U17 herrer. Turneringen er i år større end nogensinde med 12 deltagende hold. Sidste ekstra træning blev overstået søndag d. 20. marts 2016 med finpudsning af overtalsspil og et check af, hvor spillerne er lige nu mht. gamle skader m.m.

 

Spændte, forventnings fulde og med sommerfugle i maven er nok nogle af de følelser trænerne sidder med inden holdet torsdag den 24. marts flyver til Wien for at deltage i EU Nations.

 

Landstræner Karl-Emil Greve kommenterer, "Vi tænker, at vi har et godt hold, hvor mange spillere har god rutine fra senior og 1. div. kampe. Desuden tænker de vandpolo og er derfor hurtige til at omstille deres spil. Det der er det spændende er, om vi har haft tid nok til at spille holdet sammen."

 

Holdet begynder turneringen med de indledende kampe mod Polen torsdag kl. 18 og mod Schweiz fredag kl. 17. Herefter følger forhåbentlig kampe mod 

 

Fra Danmarks deltagelse sidste år står det klart, at der er nogle meget stærke nationer blandt modstanderne. Men der er også hold, som danskerne bør spille lige op med og nogle der skal slås. Ambitionen er at blive blandt de fem bedste ligesom sidste år, selvom der i år er 2 hold mere med.


 


Cookieindstillinger