0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Opråb til masters svømmerne

11-02-2016

EM i Masters arrangører er druknet i succes

Af: Pia Holmen

Lokalarrangørerne i London er ikke specielt populære blandt Masterssvømmere i det meste af Europa da de i går lukkede for yderligere tilmeldinger til EM i London. Arrangørerne var blevet overvældet af en massiv mængde tilmeldinger: over 15.000 starter og cirka 7.000 atleter havde bestormet tilmeldingsportalen. Mandag åbnede tilmeldingen og, som nævnt, den lukkede allerede i går onsdag. Masser af danske svømmeklubber og deres masters nåede ikke at få sig tilmeldt. Så det var snydt grønært.

Det danske Mastersudvalg kontaktede direktør Pia Holmen der har talt med Det Europæiske Svømmeforbund. I skrivende stund kan vi informere om, at I skal holde øje med tilmeldingsportalen. Det Europæiske Svømmeforbund og lokal arrangørerne arbejder på at få åbnet op for tilmeldingerne igen og måske allerede i aften bliver den åbnet.

Hold øje og Hold øje. Det bliver stadig med begrænsning på pladserne. De satser på at de skaber plads til cirka ekstra 5.000 starter.

Vi beklager, at det skal være så besværligt, men successen er kommet helt bag på alle. Der bliver naturligvis noget erfaringsopsamling og et efterspil på hele miseren. Men først og fremmest – har I købt fly og hotel i London så få jeg tilmeldt.

Vi håber meget, at de danske Masterssvømmere hurtigt kommer til tasterne, når de åbner for tilmeldingerne.


 


Cookieindstillinger