0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Din klub har også noget at skulle ha sagt!

04-04-2016

Generalforsamling: Er din klub enig i unionens beslutninger. Fortæl hvordan dansk svømmesport bør udvikles i de kommende år.

Af: Nora Thomsen

Generalforsamling – nej tak, det gider vi ikke. Sådan er der måske mange, der tænker, når Dansk Svømmeunion inviterer til generalforsamling. Men læs lige videre her, før I dropper det i år.


Dansk Svømmeunions generelforsamling afholdes i idrættens hus i Brøndby.


Nyt format for generalforsamlingen
Tidligere år har vi afholdt generalforsamlingen inklusive middag og områdemøder over lørdag – søndag. Det har vi ændret i år.
 

Generalforsamlingen afholdes i år i Idrættens Hus i Brøndby fra fredag aften, den 20. maj til lørdag eftermiddag, den 21. maj. 

I det tidsrum er der følgende på programmet:
Fredag, klokken 18.00 – 19.00: Oplæg ved Eskild Ebbesen (mest kendt fra ”Guldfireren”, hvor han har været med til at vinde OL-guld tre gange).
Fredag, klokken 19.00 – 22.00: Middag.
Lørdag, klokken 09.00 – 12.00: Generalforsamling.
Lørdag, klokken 12.00 – 13.00: Frokost.
Lørdag, klokken 13.00 – 15.00: Områdemøder, Dialogforum for Medlems- & Udviklingsafdelingen.

Som det fremgår af ovenstående, så samler vi programmet på en sådan måde, så der fortsat vil være noget af weekenden tilbage. Vi håber, at denne ændring i formatet vil falde i god jord hos mange, således flere vil kunne afsætte tid til at møde op og deltage i hele eller dele af programmet.

Benyt klubbens demokratiske ret til at blive hørt og vær’ med til at præge udviklingen
Om end nogen nok tænker, at en generalforsamling lyder kedeligt og uvedkommende, er det faktisk noget som i aller højeste grad er vedkommende. Og det behøver bestemt ikke at være spor kedeligt.
Det er vedkommende, da det er på generalforsamlingen, at du og din svømmeklub har en demokratisk ret til at lade jeres meninger blive hørt af alle – herunder også af bestyrelsen i Dansk Svømmeunion. Og bestyrelsen/Dansk Svømmeunion vil meget gerne høre hvad svømmeklubberne har af idéer og tanker omkring de initiativer, som søsættes. For at vi kan udvikle vandsporten i Danmark med klubberne i centrum, kræver det en tæt dialog. Den dialog kan vi i høj grad bruge generalforsamlingen til. Så det er vigtigt, at I møder op.

Det er ligeledes på generalforsamlingen I kan være med til at godkende årsregnskabet og tilkendegive, om I vil stemme for eventuelle vedtægtsændringer. Alt sammen områder, som har (mere eller mindre) direkte betydning for jeres klubs fremtid. Endelig er der valgene til bestyrelsen. Her har I som svømmeklub igen en vigtig stemme. Hvem skal være med til at tegne fremtiden for jeres klub som øverste ledelse i Dansk Svømmeunion?
Det må aldrig blive ligegyldigt.

Vores opfordring skal være: mød op, bland jer, og I vil opleve, at det er vigtige diskussioner om dansk svømnings fremtid, vi sammen kan få, og det kan vi sikkert hurtigt blive enige om, ikke er at betegne som spor kedeligt.

I år er det gratis at deltage – kun overnatning er på klubbens regning
Vi har besluttet, at det i år skal være gratis at deltage i hele pakken. Eneste udgift, som klubberne selv må dække, er eventuelle overnatninger.

Hvor kan jeg tilmelde mig?
Tilmelding til dette års generalforsamling sker på Dansk Svømmeunions hjemmeside ved at klikke her.

Vigtige deadlines at huske
Deadline for tilmelding til dette års generalforsamling og områdemøder er den 2. maj.

Deadline for forslag til behandling på generalforsamlingen samt på områdemøder er den 12. marts 2016 til svoem@svoem.dk eller på adressen Dansk Svømmeunion, Ryttergårdsvej 118, 2., 3520 Farum.

Deadline for indstilling af kandidater til personvalg er den 7. maj 2016 til svoem@svoem.dk eller på adressen Dansk Svømmeunion, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.


 


Cookieindstillinger