0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Learn to Swim Conference 2016

29-01-2016

Tilmeld dig inden 16. februar og spar penge!

Af: Caroline Kleemann

Det er med stor glæde at Dansk Svømmeunion og Nordic Swimming Federation arrangerer ”Learn to Swim” konference i weekenden den 1.-3. april på LEGOLAND Hotel og Konference Center i Billund.

 

Konferencen er for dig, som arbejder med svømning som instruktør i klubben og på uddannelser, er svømmeskoleleder, svømmelærer, bestyrelsesmedlem eller menigt medlem af en svømmeklub eller blot interesserer dig for svømning for alle.

”Learn to Swim” konferencen er en nordisk konference, der afholdes hvert andet år og går på skift mellem de nordiske lande. I år er det blevet Danmarks tur, og vi er stolte af at kunne præsentere mange spændende oplægsholdere.

 

Spændende temaer og oplægsholdere

Konferencen er bygget op omkring tre overordnede temaer: ’Børn, leg og læring’, ’Alle skal lære at svømme’ og ’Kreativitet’. Hver dag på konferencen har således sit specielle tema og byder blandt de mange spændende oplægsholdere også på workshops både lørdag og søndag. På de forskellige workshops har du både mulighed for at vælge meningsfulde teoretiske oplæg og deltage i inspirerende praktik i svømmehallen. Du vil blandt andet have mulighed for at høre, hvordan man lærer folk at svømme i både Holland og England, hvordan man underviser voksne, og hvordan du som instruktør kan blive mere bevidst omkring dine læringsmål for undervisningen.

 

Vi er stolte af at kunne runde konferencen af med et oplæg fra en ægte superhuman i form af Stig Åvall Severinsen, som blandt andet er fire gange verdensmester i fridykning og verdensrekordholder i at holde vejret under vand i hele 22 minutter. Derudover ejer han firmaet BlueConsult, som arbejder med, hvordan et øget fokus på din vejrtrækning kan forbedre energiniveauet. Stig vil inspirere os til, hvordan vi via et større fokus på vores vejrtrækning kan øge vores motivation og energiniveau.

 

Gallafest

Lørdag aften afholdes gallafest i LEGOLAND Hotel og Konference Centers fantastiske lokaler med tre-retters menu og underholdning. Til middagen og undervejs i konferencen har du rig mulighed for at netværke og sparre med ligesindede fra Norden og resten af Europa.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at møde ligesindede fra hele Norden og Europa på hjemmebane, samt få en masse inspiration med hjem til klubben.

 

Tilmelding

Du har mulighed for at tilmelde dig konferencen allerede nu.

 

Tilmeld dig her: http://www.svoem.org/Kurser/Konferencer/Learn-to-Swim-2016/
 

Via linket kan du også blive klogere på konferencens indhold og oplægsholdere. Konferencen foregår på engelsk.

 

Book en stand

Du har også mulighed for at købe en standplads til konferencen til 3000 kr. for tre dage. For booking af stand kontakt Anna Jørgensen på aj@svoem.dk eller på telefon: 29 16 09 04.

 

Bemærk at priserne stiger pr. 16. februar 2016, så jo før du tilmelder dig des billigere. Tilmeldingsfrist er den 1. marts.

 

Hvis du har spørgsmål eller andet i forbindelse med konferencen, kan du kontakte

Anna Jørgensen, udviklingskonsulent
Mail:
aj@svoem.dk, telefon: 29 16 09 04


 


Cookieindstillinger