0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Spring Cup - ny dansk vandpoloturnering på banen!

11-01-2016

Pokal B er forbilledet for den nye vandpoloturnering Spring Cup for seniorhold

Af: Katrine Cohen

Sport er som regel sjovest, når der er noget på spil, og det gælder også i vandpolo, hvor det er kampene, der rykker spillerne. Det er til træning, at man får sin grundtræning på plads, men det er til kampene, at holdet virkelig bliver sat på en prøve! Især til turneringer, hvor der bliver spillet mod nye hold, hvor der bliver spillet mange kampe, og hvor spillerne bliver udfordrede på den ene eller den anden måde, er populære og sjove furneringer.
 
Vandpolosektion inviterer derfor i samarbejde med Tarm-Skjern Svømmeklub til Spring Cup d. 12.-13. marts i Tarm Idrætscenter. Turneringen er bygget på det populære koncept fra Pokal B-turneringen i efteråret, hvor alle danske klubber, der ikke deltager i Pokal A kan deltage. Der er derfor mulighed for at møde nye klubber på tværs af landet og få en spændende, sportslig og rigtig social weekend ud af det.
 
Spring Cup finder sted d. 12.-13. marts i Tarm Idrætscenter (icit.dk). Turneringen begynder ca. kl. 12 afhængigt af antalt tilmeldte hold.
 
Deltagerpris pr. spiller er 300,00 som inkluderer aftensmad lørdag, morgenmad og frokostbuffet søndag og overnatning i rigtige senge.
 
Deltagergebyr pr. hold 300,-
 
Alle hold bedes være behjælpelig ved dommerbordet.
 
Der bliver i forbindelse med stævnet afholdt dommerkursus 2. Se mere http://www.svoem.org/Aktuelt/Nyheder/Nyhed/?id=5973 
 
Tilmeldingsfrist er 26-2-2016 på lilianogfinn@gmail.com

 


Cookieindstillinger