0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danish Open afholdes efter oprindelig tidsplan

08-01-2016

Sportsafdelingen dropper sin plan om at afholde Danish Open på tidspunkter, som matcher tidspunkterne ved OL til sommer.

Af: Martin Karup

Når Danish Open 2016 afholdes i perioden 13. – 17. april, bliver det med de velkendte starttidspunkter for henholdsvis indledende afsnit og finaleafsnit, hvilket vil sige med start klokken 10.00 og 17.30 (muligvis klokken 17.00 på sidste konkurrencedag).

- Som noget af det første i det nye år har vi holdt møde i Sportsafdelingen, hvor også  afholdelsestidspunkterne for Danish Open var på dagsordenen. Her er vi nået frem til, at vi ikke fastholder den oprindelige tanke om at lægge konkurrencerne på samme tidspunkter, som tilfældet vil være ved OL til sommer. Konceptet bliver således fortsat det, som vi kender fra tidligere år, kun med den ene forskel, at stævnet vil være forlænget med en enkelt dag i forhold til tidligere, udtaler sportschef i Dansk Svømmeunion, Lars Green Bach.  

Danish Open vil være de danske svømmeres næstsidste chance for at svømme under OL-kravtider. Sidste mulighed bliver i forbindelse med EM i London medio maj.

Sportsafdelingen
Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger