0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Viktor Bromer klar til 200 fly finale med næsthurtigste tid

06-12-2015

Også Jeanette Ottesen og Magnus Jakupsson er videre til semifinaler efter indledende afsnit.

Af: Nora Thomsen

Vi er nu nået til sidstedagen af Europamesterskaberne på kortbane i Israel.
I søndagens indledende afsnit var flere danske svømmere i konkurrence i bassinet i Netanya og det bliver her til flere fine præstationer.

For Aalborgs Viktor B. Bromer ventede langt om længe primær-løbet, 200 m butterfly, hvor den 22-årige dansker er Europamester på langbane.
I søndagens indledende afsnit bliver Aalborg-svømmeren noteret for tiden 1.53,40, som resulterer i en samlet andenplads og dermed en sikker finaleplads for danskeren, som vi nu kan glæde os til at følge i aftenens finaleafsnit.
Viktor leverer her et fint morgenløb og gør præcis det, han skal, lyder det fra sportschef Lars Green Bach i Israel, som nu sammen med det øvrige SvømmeDanmark må vente spændte på en nervepirrende finale.
Eneste svømmer, som Viktor ikke kunne hamle op med i indledende afsnit, var Ungarns Laszlo Cseh, som her bliver noteret for tiden 1.51,54.

I damernes indledende 50 m fri stiller tre danskere til start. For Jeanette Ottesen, Vejle Svømmeklub Triton/NTC, bliver det til tiden 24,13 og en plads videre til semifinalerne som samlet nummer tre.
Et fint morgenløb af den 27-årige dansker, som svømmer sig ubesværet videre til semifinalerne, vurderer sportschef Lars Green Bach.
15.årige Julie Kepp Jensen, JGI/A6, formår at svømme sig ind på en samlet 20. plads i tiden 25,01 og Emilie Beckmann, Tune IF/GTI/NTC, tilbagelægger de 50 m fri i tiden 25,20 og slutter med en samlet placering som nummer 31.
Om begge svømmeres resultater lyder det fra Dansk Svømmeunions sportschef, at de her leverer god svømning, arbejder flot med teknikkerne og forbedrer deres rangering. Således bestemt to godkendte resultater.

Danmark havde også Magnus Jakupsson, Farum Svømmeklub, i konkurrence søndag morgen. Den 21-årige dansker svømmer her indledende 50 m rygsvømning og formår her at forbedre sin danske rekordtid på distancen med 5/100 sekunder i den stærke tid 24,01. Rekordtiden rækker til en semifinaleplads som samlet nummer 14, hvor det for Magnus er håbet, at få tiden ned under de 24 sekunder.

Endelig var også Julie Aglund Lauridsen i konkurrence søndag morgen i kortbanebassinet i Netanya. I indledende 400 m fri bliver Triton Ballerup/NTC-svømmeren noteret for tiden 4.11,81 og slutter samlet på en 23. plads.

Se alle dagens resultater her.

Spændende finaleafsnit i vente søndag eftermiddag
Når det går løs klokken 16.30 (dansk tid) med mesterskabernes finaleafsnit, har vi opsamlende følgende danskere med i konkurrence:
50 m fri, damer, semifinaler: Jeanette Ottesen.
50 m rygsvømning, herrer, semifinaler: Magnus Jakupsson.
100 m butterfly, damer, finale: Jeanette Ottesen.
200 m butterfly, herrer, finale: Viktor B. Bromer.

For kontakt til holdet kan sportschef Lars Green Bach kontaktes på mobil: 29 20 61 60. Lars er med holdet i Israel.

Dansk Svømmeunion henstiller til, at der under EMK ikke tages direkte kontakt til svømmerne, men at alt mediekontakt til svømmerne går via sportschef Lars Green Bach.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937

www.svoem.org


 


Cookieindstillinger