0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danish Open 2016 – #All for Rio

02-12-2015

Sportsafdelingen har gennem efteråret arbejdet intensivt for at give Danmark det bedst tænkelige afsæt for gode svømmepræstationer ved OL i Rio.

Af: Martin Karup

Danish Open 2016 er en af tre danske muligheder for OL-kvalifikation, og stævnet bliver nu også et helt centralt element i forberedelsen af svømmerne på vilkår, der på nogle måder matcher vilkårene i Rio.

 

Rio-legenes svømmekonkurrencer svømmes med indledende afsnit klokken 13.00 og finalestart klokken 22.00 (lokal tid), og efter forskellige sonderinger i løbet af efteråret, er det lykkedes at skabe mulighed for at Danish Open 2016 kan afvikles på samme vis. Sportsafdelingen vurderer, at det er helt afgørende for en optimal forberedelse og forfølgelse af Danmarks olympiske potentialer, at svømmerne kan tilrettelægge deres konkurrencestrategier ud fra de vilkår konkurrencerne i Rio finder sted under. Til dette hører i høj grad stævneafsnittenes afviklingstidspunkter, som er tilrettelangt ud fra kommercielle interesser fra de amerikanske TV-stationer.     

      

Sportsafdelingen ser frem til, at dansk svømning på den måde kan være med til at give vores olympiske svømmere en helt afgørende support. Støtte og opbakning fra hele SvømmeDanmark – svømmere, trænere, ledere, forældre og officials – har stor betydning for holdet, der skal repræsentere os alle sammen ved konkurrencerne i Rio. Derfor skal der også lyde en stor tak til alle dem, der har bidraget til, at denne mulighed omkring Danish Open i 2016 kan realiseres. Det er meget værdsat – både af Sportsafdelingen og af de svømmere, som har mulighed for at konkurrere for Danmark når det går løs i Rio i august måned 2016.

På vegne af Sportsafdelingen
Lars Green Bach, sportschef


 


Cookieindstillinger