0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Lønanalyse

20-11-2015

Har I husket at svare på Dansk Svømmeunions spørgeskemaundersøgelse vedrørende lønninger i dansk svømning?

Af: Mette Skat Nielsen

Torsdag den 12. november blev der udsendt en spørgeskemaundersøgelse vedrørende lønninger i dansk svømning (rykker udsendt den 19/11). Undersøgelsen er sendt til kasseren i alle Dansk Svømmeunions medlemsklubber.

 

Jeres besvarelse er vigtig!

Rigtig mange svømmeklubber har allerede svaret på spørgeskemaundersøgelsen - det er vi rigtig glade for! Pt. har undersøgelsen en svarprocent på 27 pct., hvilket er rigtig flot - men vi vil gerne have endnu flere besvarelser. Derfor er jeres besvarelse vigtig!

 

Vores trænere arbejder frivilligt - skal vi så besvare undersøgelsen?

JA! Vi vil gerne opfordre jer til at besvare undersøgelsen, selv om jeres trænere er ulønnede. Det kan nemlig give os et overblik over, hvor mange svømmeklubber, der er drevet af frivillige kræfter. Er det tilfældet afkrydser I blot muligheden "Ingen aflønning (vores instruktører i svømmeskolen arbejder frivilligt" i spørgeskemaet.

 

Hvorfor denne undersøgelse?

Spørgeskemaundersøgelsen er udarbejdet på baggrund af et stort ønske fra vores medlemsklubber. Undersøgelsen skal kortlægge lønningerne i dansk svømning, og vil hjælpe landets svømmeklubber med at bestemme lønniveauer i fremtiden. Det er derfor vigtigt at så mange som muligt udfylder spørgeskemaet!

 

Anonymitet

Undersøgelsen er anonym. Det betyder at de angivne lønniveauer KUN vil blive sat i relation til geografi, størrelse og lignende variable. INGEN klubber vil blive nævnt med navns nævnelse og det vil ikke være muligt at 'spore', hvad den enkelte klub har svaret.

 

Skulle der kun komme få besvarelser i undersøgelsen, vil resultaterne IKKE blive offentliggjort.

 

Spørgsmål?

Har I spørgsmål til undersøgelsen, eller skulle klubbens kasserer ikke have modtaget spørgeskemaundersøgelsen den 12. november, er I meget velkomne til at kontakte:

 

Mette Skat Nielsen, Udviklingskonsulent
E-mail: msn@svoem.dk
Telefon: 29 16 04 23 / 44 39 44 81.

 

 

Vi håber meget I vil afse tid til at deltage, da dette vil give os værdifuld information til gavn for alle svømmeklubber.

 

På forhånd tak for hjælpen,
Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger