0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Parasvømning: Åben Træning for svømmere med udviklingshandicap

12-11-2015

DHIF's udviklingshold indbyder til trænng lørdag den 28. november i Tommerup

Af: Jens Winther

Rekruttering af svømmere til DHIF Udviklingshold

Hvis du kender en svømmer som du tror kunne være interesseret - så giv endelig besked til os. 


Kan du huske de 5 unge atleter fra TV? Så du med da ”Til den store guldmedalje” blev sendt mandag aften over 6 uger på TV2? Kender du en svømmer som Susan – eller skulle vi kalde hende Torpedo-Hansen? En som ikke er helt som os andre, men som elsker at svømme? Måske du kender til en på et af holdene i din klub, en elev i din specialklasse/inklusionselev, eller en nabos nabo?

 

Vi har brug for jeres hjælp til at spotte svømmetalenter med et udviklingshandicap – så spred gerne dette til alle dem I kender, der evt. kender nogen. Vi er sikre på, at der er svømmere derude, med autisme, asperger, downs syndrom eller et andet udviklingshandicap, som elsker at svømme, og som kunne være interessant for os at komme i kontakt med. Aldersmæssig er vi på 12-20 år, alt efter antal år som aktiv svømmer, men det er ikke afgørende.

 

Vi søger nye svømmere til DHIF’s Udviklingshold, og måske kender DU en som kunne være interesseret? Om niveauet er højt nok, det skal vi nok vurdere, så hold jer ikke tilbage!


Vi holder Åben Træning for nye og friske svømmere, lørdag d. 28. november i Tommerup på Fyn. Adressen er Tallerupvej 85, 5690 Tommerup.


Vi mødes i forhallen kl. 11.45, og så vil der være vandgang fra kl. 12- ca. 14, hvor vi DHIF trænere står for aktiviteterne og svømningen. Samtidig vil der være mulighed for forældre og pårørende, at snakke med forældre til svømmere på holdet, og personer fra DHIF. Så find svømmetøj og svømmebriller frem, og sæt X i kalenderen.

 

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt træner for udviklingsholdet Tine Aagaard på tinefisk@gmail.com eller DHIF Konsulent Jens Winther på jew@dhif.dk

Der behøves som sådan ingen tilmelding, men forventer du at komme må du gerne sende os en mail, og ellers møder du bare op på dagen.

 

Vi glæder os til at se en masse friske svømmere.

 

Foto: Marie Hendriksen og Susan Hansen


 


Cookieindstillinger