0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Temamøde om skatteregler og foreningsjura

10-11-2015

Gratis temamøde for bestyrelsesmedlemmer og andre interesserede

Af: Mette Skat Nielsen

Region Syd- og Nordsjælland inviterer alle interesserede svømmeklubber til GRATIS temamøde om skatteregler og generel foreningsjura den 3. december kl. 18-21 i Farum

Få blandt andet indblik i, hvordan I er dækket af Idrættens Forsikringer gennem jeres medlemskab i Dansk Svømmeunion. Bliv også klogere på, hvilke skatteregler der gælder, når I foretager udbetalinger til lønnede og ulønnede trænere og ledere; Hvilke regler gælder for udbetaling af skattefri godtgørelser, og hvilken dokumentation er nødvendig for at sådanne udbetalinger er i orden? 

Forsikringsmæssigt er I dækket via Idrættens forsikringer. DIF og DGI har sammen sørget for de forsikringer, som enten er lovpligtige eller dem, som alle foreninger normalt har brug for. Herudover kan din forening have brug for selv at tegne supplerende forsikringer. Det afhænger bl.a. af foreningens aktiviteter og hvad den selv ejer.

På mødet vil Specialkonsulent Willy Rasmussen fra Team Jura i DIF gennemgå disse emner. Willy arbejder med skat, moms, ansvars- og forsikringssager, foreningsjura samt anden lovgivning, som berører idrætten, og er klar til at besvare alle jeres spørgsmål vedrørende disse emner!

Læs mere og tilmeld dig via dette link.


 


Cookieindstillinger