0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Kommissorium til proces med nyt politisk program godkendt

08-10-2015

På SVØMs bestyrelsesmøde den 2.-3. oktober blev kommissorium behandlet og godkendt.

Af: Nora Thomsen

Dansk Svømmeunions nuværende politiske program udløber med udgangen af 2016. Derfor er der nu sat fokus på hvorledes processen med udarbejdelsen af et nyt politisk program skal forløbe. På weekendens bestyrelsesmøde blev et oplæg til kommissorium drøftet og godkendt. Således er der nu en plan for hvordan arbejdet med det fremtidige politiske program skal håndteres.

Som svømmeklub kan det måske være svært at se, hvad det vedrører klubben. En analyse udarbejdet af TSE viser, at det nuværende politiske program ikke er forankret i klubberne. Mange klubber har haft svært ved at forholde sig til helheden i Dansk Svømmeunion. Som det beskrives i kommissoriet: "Klubberne har nok at gøre med at få deres egen hverdag til at fungere".

Bestyrelsen i Dansk Svømmeunion har dog et stort ønske om at få klubberne til at involvere sig i den proces, som nu er igangsat. Derfor er planen da også, at repræsentanter fra bestyrelsen vil møde op på de regionale årsmøder i foråret 16, hvor klubberne da får mulighed for at komme med input til det fremtidige politiske program. Benyt jer af denne mulighed og vær' med til at præge indholdet for det fremtidige politiske program.

Læs her det godkendte oplæg til kommissorium til proces med det politiske program for perioden 2017 - 2020. 

 

#PolitiskProgram

Dansk Svømmeunion


 


 


Cookieindstillinger