0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Er Danmarks bedste holdkammerat fra en klub medlem af Dansk Svømmeunion?

21-09-2015

Vinderen modtager en uforglemmelig rejse til 100.000 kroner sammen med sit hold.

Af: Nora Thomsen

Prisen DIF og Nordea-fondens Fidusbamse sætter fokus på de mange unge drenge og piger i idrætsforeningerne, der hver dag er med til at gøre livet lidt sjovere for de andre. Vinderen kan se frem til en uforglemmelig rejse til 100.000 kroner med hele sit hold eller træningsgruppe.

 

Jagten er gået ind på at finde Danmarks bedste holdkammerat. Frem til 25. oktober 2015 kan du og din svømmeklub på www.fidusbamsen.dk indstille en ung i alderen 12 til 19 år til DIF og Nordea-fondens Fidusbamse. Prisen vil blive uddelt til en ung fra en af Danmarks Idrætsforbunds foreninger – dermed også meget gerne en svømmer eller et svømmehold i en forening, som er medlem af Dansk Svømmeunion - som kan glæde sig over andres præstationer, altid udviser fair play og bidrager til fællesskabet på holdet eller i træningsgruppen.

I indstiller en person ved at uploade et billede af vedkommende og svare på et spørgsmål.


Vinderen modtager en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner

Med prisen følger ikke kun æren. Sammen med sit hold eller træningsgruppe inklusive to ledere får vinderen en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner. Så der kan blive rig mulighed for en fed træningslejr eller deltagelse ved et stort stævne i udlandet.

 

Den endelige vinder af DIF og Nordea-fondens Fidusbamse vil blive afsløret og få overrakt prisen 9. januar 2016 til gallashowet SPORT 2015 i BOXEN i Herning. Ville det ikke være fantastisk, hvis det blev én fra en svømmeklub medlem af Dansk Svømmeunion?


 


Cookieindstillinger