0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Morten Månsson tilknyttet landsholdet i udspring

04-09-2015

Udspringssporten har nået elite-niveauet indenfor Dansk Svømmeunion og tilknytter en fysioterapeut til TUP og landsholdet i udspring

Af: Victor Valore

Fysioterapeut Morten Månsson arbejder som selvstændig og er tilknyttet det færøske landshold i volleyball. Dansk udspring får nu glæde af hans kompetencer, da han pr. 1. september 2015 er blevet tilknyttet talentudviklingsprogrammet (TUP) og landsholdet i udspring under Dansk Svømmeunion.
 
Udspringssporten har i årene 2012-15 arbejdet fokuseret med at udvide antallet af aktive udspringere i Danmark. Dette har ført til, at sporten nu er klassificeret som en elitesport indenfor Dansk Svømmeunions sportspolitik. Denne udvikling har givet adgang til yderligere ressourcer, og disse bliver nu benyttet til at opkvalificere arbejdet med atleterne.
 
Det glæder mig, at vi kan supplere gruppen af trænere og ledere omkring de bedste danske udspringere med Mortens kompetencer - udtaler eliteansvarlig Nomi Mortensen.
 
Ved tidligere internationale stævner af stor betydning har vi været nødt til at "låne os" til fysioterapeutisk hjælp i forbindelse med skader. Vi har ikke ad denne vej kunnet få afgang til den forebyggende del af fysioterapiens virke. Således bliver en af de første opgaver for Morten Månsson at introducere TUP-gruppernes medlemmer til, hvad man kan bruge en fysioterapeut til og hvilke forebyggende øvelser man kan bruge i hverdagen.
 
Det bliver spændende at møde atleterne og starte arbejdet med dem i den kommende weekend - fortæller Morten Månsson forud for den kommende træningssamling i Lyngby.
 
Morten vil deltage med landholdet ved udvalgte internationale stævner i efteråret.
 
For yderligere information:
Eliteansvarlig Nomi Mortensen - nomi@odense-udspring.dk
Fysioterapeut Morten Månsson - MMFysioterapi@gmail.com

 


Cookieindstillinger