0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Rikke Møller Pedersen og Pernille Blume videre til semifinaler torsdag morgen i Kazan

06-08-2015

I eftermiddag venter en spændende finale i 50 m ryg, hvor Mie Ø. Nielsen vil stå klar.

Af: Nora Thomsen

Vi er nu nået til femtedagen af de i alt otte konkurrencedage, som verdensmesterskaberne i svømning forløber over i den russiske by Kazan.

I torsdagens indledende afsnit skulle Pernille Blume i konkurrence for første gang ved disse mesterskaber og hun svømmer indledende 100 m fri i tiden 54,72. Tiden sikrer den 21-årige dansker en samlet placering som nummer 15 og vi kan således glæde os til et gensyn med svømmeren fra Gladsaxe Svøm/NTC når der svømmes semifinaler senere i dag.
Pernille Blume opnåede en 13. plads på denne distance ved VM 2013. I eftermiddag har danskeren gode muligheder for at revanchere på denne distance, så det bliver interessant at følge.

I indledende afsnit var også Rikke Møller Pedersen klar og her var det den 26-årige svømmers favoritdisciplin, 200 m brystsvømning, som stod på programmet. En disciplin, hvor danskeren er indehaver af verdensrekorden i den fabelagtige tid 2.19,11.
I torsdagens indledende afnit noteres Rikke for tiden 2.23,90 og slutter som samlet nummer seks. Således har vi også svømmeren fra Herning Svømmeklub/NTC sikkert videre til semifinalerne på denne distance, som afvikles senere i dag.

Se alle resultater på: www.omegatiming.com

Med i aftenens finaleafsnit har vi også Aalborgs Mie Ø. Nielsen, som skal kæmpe med om placeringerne i finalen på 50 m rygsvømning. Der må her forventes at blive hård kamp om placeringerne i en meget tæt finale. Spændende bliver det at følge.

Finaleafsnittet begynder klokken 16.30 dansk tid.

Dansk Svømmeunions VM Mediaguide.

Dansk Svømmeunion vil løbende opdatere med resultater, fotos og video på nyhedssitet SvømmeSport - www.svoem.dk  
Følg også med på Facebook og på Twitter: #VMsvøm

For yderligere information henvises til Dansk Svømmeunions sportschef og presseansvarlig under VM, Lars Green Bach, på det særlige russiske mobil-nr: +7 90833 01478. Dansk Svømmeunion opfordrer til at alt kontakt til holdet går via sportschefen i stedet for direkte til svømmerne. 


Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937


 


Cookieindstillinger