0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Velkommen til Dean Boles

01-06-2015

Canadiske Dean Boles er landet i Danmark og klar til jobbet som landstræner i Dansk Svømmeunion.

Af: Nora Thomsen

Med ansættelsen af Dean Boles er trænerteamet i Dansk Svømmeunions Sportsafdeling fuldtalligt. Dean kommer til at indgå i et tæt samarbejde med cheflandstræner Nick Juba, NTC-træner Stefan Hansen og talentansvarlig Thomas Stub om de sportslige målsæt-ninger for svømmesporten i Danmark.

 
Dean Boles - Dansk Svømmeunions landstræner per 1. juni.

Mens cheflandstræner Nick Juba er overordnet ansvarlig for de sportslige resultater, og direkte ansvarlig for unionens arbejde med finalister og medaljekandidater ved VM, EM og OL i 2015 og 2016, vil Dean Boles få ansvaret for arbejdet med den sportslige udvikling af svømmere med 2020-perspektiv samt deres trænere. Dette både i forhold til klubmiljøerne og Dansk Svømmeunions landsholdsgrupperinger.

Jobbet som landstræner vil helt naturligt inkludere megen rejseaktivitet rundt i landet på klubbesøg. Arbejdspladsen vil derudover udgøres af Dansk Svømmeunions kontor i Farum.

Dansk Svømmeunion byder Dean Boles velkommen til Danmark og til jobbet i unionen og håber, at SvømmeDanmark vil tage godt imod ham.

Dean Boles kan kontaktes på e-mail: db@svoem.dk og på mobil: 29 20 61 58.

Læs også Ny landstræner på plads i dansk svømning
 

Fakta om Dansk Svømmeunions nye landstræner
53-årige Dean Boles har trænet svømmere til fire canadiske olympiske hold i perioden 1996-2008, og har siden 2009 arbejdet som provinstræner og mentorcoach i den canadiske provins Ontario. Her har han blandt andet arbejdet med udvikling af seniorelitemiljøer i samarbejde med klubber og trænere, præstationsanalyser og udviklingstendenser i elitesvømningen samt sportslige strategier for klubber og det canadiske svømmeforbund. Dertil har Dean organisatorisk erfaring fra bestyrelserne for Swim Ontario og Swimming Canada, og i den seneste periode har han været involveret i udviklingen af Ontario Swimming Academy i tilknytning til et nyetableret High Performance Center i Toronto.


 


Cookieindstillinger