0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ta Springet 2015 - Kick off møde i Farum (NY DATO!)

27-05-2015

Nu kan din klub komme med i det succesfulde udspringsprojekt

Af: Mette Skat Nielsen

Ta’ Springet er Dansk Svømmeunions udspringsprojekt, hvis formål er at udbrede udspringssporten og medvirke til at skabe nye udspringsklubber i hele landet. I 2014 foregik projektet i Vestdanmark, hvor hele syv nye udspringsklubber blev oprettet og udspringssporten fik over 120 nye medlemmer. Nu har svømmeklubber i Østdanmark også mulighed for at deltage i det populære udspringsprojekt.
 
Vi vil derfor gerne invitere svømmeklubber på Sjælland til en lille inspirationsaften, hvor vi vil præsentere tankerne omkring det at starte et udspringshold op i Danmark anno 2015! Aftenens program vil bestå af oplæg om udspring, vipper, træneruddannelse, vandtider, deling af vand og hvilke muligheder udsprings-sporten giver for at få nye medlemmer eller fastholde de unge i alderen, hvor de slipper svømningen og melder sig ud af jeres svømmeklub. Under overskriften Ta’ Springet vil vi gerne præsentere vores oplæg til hvordan vi igennem en 15 måneders periode fra foråret ’15 til sommeren ’16 kan støtte jeres klub i at komme godt i gang.
 
Dette oplæg henvender sig hovedsagligt til den arbejdsomme bestyrelse, som gerne vil have en sund og velfungerende klub med mange medlemmer og til den træneransvarlige, som mener, at det at starte et udspringshold er en stor mundfuld. Vi vil gerne vise jer, at det ikke er umuligt og hvordan Dansk Svømmeunion kan hjælpe jer. Derfor håber vi på at se et bestyrelsesmedlem og en træner(ansvarlig) fra netop jeres klub til en hyggelig aften. Der vil blive serveret en let aftensmad under mødet.
 
Dato: Torsdag den 11. juni 2015 kl. 18.30-20.30
Sted: Ryttergårdsvej 118, 2. sal, 3520 Farum
 
Vi glæder os til at se jer!

 


Cookieindstillinger