0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Talentfuld dansk svømmer indstiller karrieren

28-04-2015

Aalborg-svømmeren Julie Levisen har valgt at stoppe sin svømmekarriere. 

Af: Nora Thomsen

Dansk Svømmeunion har modtaget beskeden fra Aalborg Svømmeklub om, at Julie Levisen har valgt at indstille sin svømmekarriere.

 

Det er med skuffelse og beklagelse, at Dansk Svømmeunion har modtaget beskeden om, at landsholdssvømmer Julie Levisen har valgt at lægge svømningen på hylden.


Julie Levisen vælger at stoppe sin svømmekarriere. Foto: Patrick Kraemer.

 

- Det er naturligvis en stor skuffelse for os alle, når talentfulde svømmere vælger at indstille karrieren. Julie Levisen er en svømmer, som i de seneste år har gennemført en helt fantastisk sportslig rejse, der begyndte i Terndrup Svømmeklub og fortsatte til Aalborg Svømmeklub med stærke internationale resultater til følge. Hun har været med til at løfte niveauet på vores kvindelige fri-holdkapper til højeste internationale niveau, så de har kunnet svømme med om medaljer. Senest var Julie med på holdkappen i 4 x 50 m fri, der vandt bronze ved VM på kortbane i Doha i december, siger Dansk Svømmeunions sportschef Lars Green Bach og fortsætter:

 

- Derfor er det selvsagt et stort tab for dansk svømning, og de sportslige perspektiver for VM i Kazan og OL i Rio, at Julie har truffet beslutning om at stoppe. Vi ønsker Julie alt godt for fremtiden, og skulle hun genfinde motivationen for at konkurrere på højeste internationale niveau, vil vi naturligvis se frem til at samarbejde med Julie igen.       

       

For yderligere information kan sportschef i Dansk Svømmeunion, Lars Green Bach, kontaktes på mobil: 29 20 61 60 og på e-mail: lgb@svoem.dk

 

Pressemeddelelse, udsendt af Aalborg Svømmeklub i dag.


Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger