0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions æresbevis til engageret formands-ildsjæl i Odense

26-04-2015

O.S.L.F.'s formand, Jimmy Andersen, modtog lørdag aften unionens æresbevis.

Af: Nora Thomsen

I forbindelse med Dansk Svømmeunions festmiddag i forlængelse af generalforsamlingen lørdag, blev én af dansk svømnings store ildsjæle, Jimmy Andersen, tildelt unionens æresbevis.

Det var Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem, Danielle Keller, der forestod overrækkelsen af den flotte pris til Jimmy Andersen.

Jimmy Andersen har været formand for Odense Svømme- og Livredningsforening (O.S.L.F.) siden 2000 – således i ikke mindre end 15 år. Men Jimmys engagement i bestyrelsen og klubben som sådan går meget længere tilbage. Således havde Jimmy sidste år 40 års jubilæum som bestyrelsesmedlem.

At være involveret i frivilligt klubarbejde i 40 år er imponerende. Herom sagde Danielle Keller i sin tale:

- 40 år er lang tid at være aktiv indenfor en sportsgren. De opgaver du (Jimmy, red.) har påtaget dig har krævet megen tid og opbakning på hjemmefronten. Så er det jo godt, at din hustru, Vibeke, også har været svømmer, at dine børn har haft interessen, og ikke mindst, at du har haft en svigerfar som næstformand i OSLF i en årrække.

Om prismodtageren blev det også fortalt, at Jimmy ad flere omgange har siddet med i Vandpolosektionen i Dansk Svømmeunion – blandt andet som turneringsleder – og han har været landstræner for ungdomslandsholdene i vandpolo samt holdleder for seniorlandsholdet.

Jimmys engagement for vandpolo, synkro og svømning har været imponerende og det både på klubniveau og regionalt som nationalt. Eller som det også blev sagt i talen:

- Jeg (Danielle Keller, red.) har aldrig været i tvivl om dit store engagement, og at dit hjerte banker for vandpolo, synkro og svømning. Og måske især for O.S.L.F.

Danielle Keller sluttede af med at takke Jimmy for den store indsats, han har gjort for svømmesporten gennem årene og overrakte herefter Dansk Svømmeunions æresbevis.
 

Jimmy Andersen modtog SVØMs æresbevis med stor glæde og takkede for de smukke ord.

Sammen med SVØMs æresbevis fulgte blomster og et smukt årskrus .


Om SVØM æresbevis
SVØM æresbevis udgør den højest opnåelige udmærkelse for alle engagerede inden for svømmesporten i SVØM. Som påskønnelse til personer, der har ydet en særlig indsats for svømmesporten. 

Tidligere modtagere af SVØMs æresbevis.


 


Cookieindstillinger