0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

21
Januar
2020
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion off20-3480
Taastrup Idræts Center, Mødelokale 1

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

 

Svømningens Grunduddannelser

Kalundborg 

Store Heddinge

Børnetræneruddannelse

29. august Tommerup

Årgangstræner

5. september Tommerup

ERC-Instruktør og Livredderdommerkursus

 

Børn med Særlige behov

18. april Korsør

Seneste nyt

Modul 1 Tidtager- og stævnefunktion 

30 januar Herning

2. februar Pandrup

3. februar Erritsø

25. februar Esbjerg

Modul 2 Vende bane måldommer:

26. januar Odense

1. februar NørreSundby

8. februar Glostrup

14. marts Kolding

Modul 3 Starter

26. marts Erritsø

Modul 4 Ledende tidtager 

28. marts Kolding

 Næste arrangement

21
Januar
2020
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion off20-3480
Taastrup Idræts Center, Mødelokale 1
24
Januar
2020
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion off20-3463
Rønne Hallens Cafeteria
25
Januar
2020
Træner/instruktør
Børnetræneruddannelse 2. weekend SP20-3340
Fyrtårn Tommerup

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Ny landstræner på plads i dansk svømning

    Tags:

24-04-2015

Canadiske Dean Boles ansættes som landstræner i Dansk Svømmeunion med start 1. juni. 

Af: Nora Thomsen

Canadiske Dean Boles bliver manden der fra 1. juni skal stå i spidsen for Dansk Svømmeunions samarbejde med klubberne om udvikling af stærke seniorelitemiljøer. 

 

Dean Boles kommer fra et job som provinstræner og mentorcoach i den canadiske provins Ontario, og har før det trænet svømmere til fire canadiske olympiske hold.

 

Med ansættelsen af Dean Boles er trænerteamet i Dansk Svømmeunions Sportsafdeling fuldtalligt. Dean kommer til at indgå i et tæt samarbejde med cheflandstræner Nick Juba, NTC-træner Stefan Hansen og talentansvarlig Thomas Stub om de sportslige målsæt-ninger for svømmesporten i Danmark.
 


Dean Boles tiltræder stillingen som landstræner
i Dansk Svømmeunion den 1. juni.

Glæde i Dansk Svømmeunion over ansættelsen af landstræner
I Dansk Svømmeunion er der glæde over at have indgået aftale med Dean Boles, og sportschef Lars Green Bach ser frem til at få videreført det arbejde som er påbegyndt.

- Med Dean Boles får vi en faglig stærk og erfaren kandidat til at videreføre det arbejde som cheflandstræner Nick Juba og eliteklubberne for et par år siden påbegyndte med henblik på at styrke vores seniorelitemiljøer. Det udgør en central del af vores sportslige strategi – Dansk Svømmeplan 2016 – og det har derfor været vigtigt for os, at det arbejde kan fortsætte og videreudvikles med en ny landstræner, siger sportschef Lars Green Bach og fortsætter:

    

- Dean har både erfaring fra klubmiljøer og landshold i Canada, erfaring som træner på højeste internationale niveau og erfaring med at facilitere udviklingen af seniorelitemiljøer gennem et tæt samarbejde med svømmere, trænere og ledere. Vi oplever Dean som en positiv, vindende og passioneret person og er overbeviste om, at dansk svømning med Dean får den helt rigtige profil til landstrænerposten.

 

Mens cheflandstræner Nick Juba er overordnet ansvarlig for de sportslige resultater, og direkte ansvarlig for unionens arbejde med finalister og medaljekandidater i 2015 og 2016, vil Dean Boles få ansvaret for arbejdet med den sportslige udvikling af svømmere med 2020-perspektiv samt deres trænere. Dette både i forhold til klubmiljøerne og Dansk Svømmeunions landsholdsgrupperinger.

 

Dean Boles: Jeg beundrer dansk svømning

Dean Boles siger selv om sit kommende job som landstræner:


- Jeg er meget begejstret for min nye stilling hos Dansk Svømmeunion. Jeg ser frem til udfordringen for mig selv i rollen som landstræner, og til at samarbejde med Dansk Svømmeunion, trænere, svømmere og klubber om at fastholde et lovende momentum for verdensklasse svømning i Danmark, siger Dean Boles og fortsætter:

 

- Jeg har altid beundret og respekteret den fokuserede tilgang og resultaterne i de skandinaviske lande, og i de seneste år især i dansk svømning. Jeg ser frem til at udvikle gode relationer med danskerne.

 

Team Danmark: Med Dean Boles-aftalen sikres optimalt fokus på både OL og eliteklubberne

- OL 2016 står for døren, og derfor er vigtigt, at der er fuld fokus på at skabe de optimale forberedelser frem mod Rio. Det arbejde kan cheflandstræner Nick Juba nu i endnu højere grad koncentrere sig om og overlade opgaven med at sikre et godt fundament for frem-tiden til Dean Boles. Det tror vi på kan øge kvaliteten på begge områder, og vi ser frem til både at følge og bidrage til den fortsatte udvikling af elite- og talentarbejdet i dansk svømning, siger Lone Hansen, direktør i Team Danmark.

 

Fakta om Dansk Svømmeunions nye landstræner

53-årige Dean Boles har trænet svømmere til fire canadiske olympiske hold i perioden 1996-2008, og har siden 2009 arbejdet som provinstræner og mentorcoach i den canadiske provins Ontario. Her har han blandt andet arbejdet med udvikling af seniorelitemiljøer i samarbejde med klubber og trænere, præstationsanalyser og udviklingstendenser i elitesvømningen samt sportslige strategier for klubber og det canadiske svømmeforbund. Dertil har Dean organisatorisk erfaring fra bestyrelserne for Swim Ontario og Swimming Canada, og i den seneste periode har han været involveret i udviklingen af Ontario Swimming Academy i tilknytning til et nyetableret High Performance Center i Toronto.


For yderligere information kan sportschef i Dansk Svømmeunion, Lars Green Bach, kontaktes på mobil: 29 20 61 60 og på e-mail: lgb@svoem.dk