0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Anna Birkbak tilbage på SvømmeSport

23-02-2015

Oven på et halvt års studier i Australien er Anna atter klar på SvømmeSport.

Af: Nora Thomsen

Vi måtte undvære hende hele efteråret 2014 på grund af et halvt års studier i Australien – men nu er Anna Birkbak tilbage, og hun er klar til at levere masser af historier til SvømmeSport.
Grundet sit arbejde på SvømmeSport i perioden september 2012 – juni 2014 har talrige svømmere, trænere, ledere og frivillige fra hele SvømmeDanmark hilst på Anna ved forskellige lejligheder eller haft Anna i røret, når hun har været i gang med research til historier til SvømmeSport.


Anna Birkbak med det fabelagtige Sydney
Opera House i baggrunden.

For de, som ikke tidligere har hilst på Anna, kan det fortælles, at Anna er 24 år og oprindeligt stammer fra Svendborg, hvor hun også har slået sine svømmefolder i Svendborg Svømmeklub. Med mange år som konkurrence- og elitesvømmer har Anna en solid indsigt i, hvad der rører sig, inden for området – og vigtigst af alt, en brændende nysgerrighed og interesse for svømningen bredt.

Anna læser Dansk på Københavns Universitet men valgte at prøve en anderledes retning, da hun flyttede sine studier Down Under for at læse sportsjournalistik et semester på La Trobe University i Melbourne. Det har forhåbentlig givet hende nogle spændende værktøjer at tage med tilbage til SvømmeSport. Nu skriver vi februar måned 2015 og Anna er tilbage på Københavns Universitet hvor hun netop er begyndt på 6. semester. Og heldigvis har Anna lyst til at vende tilbage til SvømmeSport, hvor hun fra 1. marts kommer til at overtage jobbet efter Mette Pedersen, der har bibragt SvømmeSport en masse dejlige artikler hele efteråret 2014. Mette har imidlertid valgt at stoppe på grund af manglende tid og derfor skal der her også lyde en stor tak for indsatsen til Mette, som vi ønsker alt mulig held og lykke fremover.


Teamet på Svømmesport udgøres per 1. marts dermed af Anne Vegeberg Hansen og Anna Birkbak. Hertil skal også nævnes assistancen fra Peter Frausing, som løbende holder øje med hvad der rører sig på de internationale websites.

Vi håber, I alle vil tage godt imod Anna, når hun atter er ude i marken for at grave svømmerelevante historier frem. 
Anna kan kontaktes via e-mailen: journalister@svoem.dk eller på telefon 60171535.

 

Med venlig hilsen

Nora Thomsen
Redaktionschef, SvømmeSport


 






Cookieindstillinger