0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ikast Svømmeklub bliver årets AquaChamp Klub i Udspring 2014

24-01-2015

Dansk Svømmeunion indfører vandrepokal for den klub som er bedst til AquaChamp mærker i udspring

Af: Victor Valore

Dansk Svømmeunion har i en årrække udbudt mærkesystemet AquaChamp, der blandt andet indeholder disciplinmærker for udspring. Brugen af disse mærker er taget kraftigt til i det seneste år og er blevet omdrejningspunktet i det store udviklingsprojekt Ta' Springet.
 
Dansk Svømmeunion ønsker at markerer det store arbejde med AquaChamp mærkerne for at stimulerer endnu flere udspringsklubber til aktivt at indarbejde disse i deres undervisning. Fra og med 2014 vil udspringssektionen i Dansk Svømmeunion udnævne årets "AquaChamp klub - udspring", som bliver markeret med overdragelsen af en vandrepokal.
 
Vandrepokalen blev den 29. november tildelt Ikast Svømmeklub, som i sin første sæson med udspring har 13 medlemmer hvoraf 100% bestod niveau 1 mærket. Pokalen blev overrakkt i forbindelse med en træneruddannelsesweekend i projekt Ta' Springet.
 
Ikast var procentmæssigt lige med Svømmeklubben Sømærket som ligeledes nåede 100%, men af et hold på tre medlemmer. De øvrige klubber som havde indsendt resultater var Bjerre Herred Svømmeklub med 8 ud af 11 medlemmer, Aars Svømmeklub med 6 ud af 9 og Esbjerg Svømmeklub med 11 ud af 15 medlemmer.
 
"Vandrepokalen er blevet søsat i forbindelse med vores store udviklingsprojekt Ta' Springet. I det kommende år vil vi høj grad fokuserer på at få de etablerede klubber med i brugen af AquaChamp mærkerne" udtaler projektleder Charlotte Damgaard.
 
Yderligere information om AquaChamp mærkerne i udspring findes her: http://www.svoem.org/Discipliner/Udspring/For-traenere/Udspringsmaerker/
 
For yderligere information kontakt:
Charlotte Damgaard, projektleder – charlottebgr@gmail.com - 27 63 10 53
Victor Valore, sektionsleder - victor.valore@gmail.com - 25 37 69 14

 


Cookieindstillinger