0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Svømmerne fortsætter med at levere overbevisende resultater ved DM-K

22-11-2014

Viktor Bromer, Nicolas Blanch med flere leverer stærk svømning i disse dage.

Af: Nora Thomsen

- En lovende optakt til VM på kortbane om små to uger.


Danmarks bedste mandlige svømmer, Viktor Bromer, viste storform, da han svømmede sin speciale-disciplin 200 m butterfly i tiden 1.52,43 - blot et kvart sekund fra sin egen danske rekord. Det tyder rigtig godt i forhold til VM i Doha om knap to uger, og det var også en glad og optimistisk Aalborg-svømmer, der efter løbet glædede sig til at komme til ørkenstaten og svømme.


Sportschef i Dansk Svømmeunion, Mikkel von Seelen, udtaler efter dagens finaleafsnit:

- Udover Viktors flotte løb var jeg især glad for at se finalen for kvinder i 100 m fri. De tre medaljetagere, Mie Ø. Nielsen (Aalborg), Pernille Blume (Sigma Swim Birkerød/NTC) og Julie Levisen (Aalborg) viser et rigtig fornuftigt niveau samlet set og nu ser fri holdkapperne for kvinder i Doha endnu mere interessante ud. Hvis man tænker Jeanette Ottesen, Vejle Svømmeklub Triton/NTC, med ind i førnævnte trio, er det ikke utænkeligt, at Danmark er med fremme i den sjove halvdel af finalerne i Doha, lyder det fra sportschefen.

I forhold til juniorsiden udtaler Mikkel von Seelen:

- Nicolas Blanch fra Aalborg bliver ved med at imponere og præstere på et rigtig solidt niveau. I aften var det 400 individuel medley, han gjorde sig bemærket på, hvor det blev til hans første seniortitel i den fine tid 4.20,04. Nicolas bliver rigtig spændende at følge både til Nordiske Mesterskaber for juniorer i næste måned, men bestemt også på længere sigt, fortæller sportschef i Dansk Svømmeunion, Mikkel von Seelen.  

Se alle dagens resultater på livetiming: http://www.livetiming.dk/?cid=2039

Prisoverrækkelser og EM kortbane tilbageblik lørdag eftermiddag
I forbindelse med lørdagens finaleafsnit blev Aalborg-svømmeren, Viktor Bromer, tildelt Dansk Svømmeunions Aktives Æresbevisning, som er en særlig anerkendelse til aktive, som har opnået helt ekstraordinære flotte resultater i forbindelse med et EM, VM eller OL. Viktor blev tildelt prisen på baggrund af guldmedaljen opnået ved EM i Berlin i august måned i 200 m butterfly. Tidligere har blot 21 danske svømmere opnået denne særlige anerkendelse.

Forud for denne prisoverrækkelse var der ligeledes et lille tilbageblik på EM på kortbane i Herning, december 2013, hvor der blandt andet blev overrakt Verdensrekord-diplomer til damerne i henholdsvis 4 x 50 m fri holdkap og til damerne i 4 x 50 m holdmedley.

Danmarksmesterskaberne på kortbane 2014 fortsætter i morgen, søndag, med indledende afsnit klokken 9.30 og finaleafsnit klokken 17.00.

Vejledende tidsplaner samt program oversigt for indledende afsnit
Vejledende tidsplaner samt program oversigt for finaleafsnit
Startliste til DM kortbane

Presseakkreditering påkrævet under DM på kortbane
Alt presse skal henvende  sig i presseområdet ved fremmøde, hvor Dansk Svømmeunion vil tildele akkrediteringer.

Kontaktpersoner 
For henvendelse vedrørende elitesvømmernes resultater kan Dansk Svømmeunions sportschef, Mikkel von Seelen, kontaktes på mobil: 29 20 61 60.
Presseakkrediterings-spørgsmål kan rettes til Dansk Svømmeunions kommunikationsansvarlige, Nora Thomsen, på mobil: 21 49 09 37.

DM på kortbane afholdes i samarbejde mellem Hovedstadens Svømmeklub og Dansk Svømmeunion. 
 

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937


 


Cookieindstillinger