0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Er Danmarks bedste holdkammerat fra en svømmeklub i Dansk Svømmeunion?

06-10-2014

DIF og Nordea-fondens Fidusbamse har fokus på unge i klubberne, der gør livet sjovere for andre. 

Af: Nora Thomsen

 


Vinderen kan se frem til en rejse til 100.000 kroner med hele sit hold.

Jagten er gået ind på at finde Danmarks bedste holdkammerat. Fra 1. oktober og seks uger frem kan du på www.fidusbamsen.dk indstille en ung i alderen 12 til 19 år til den nystiftede pris, DIF og Nordea-fondens Fidusbamse. Prisen vil blive uddelt til en ung fra en af Danmarks Idrætsforbunds foreninger - således også meget gerne til en pige eller dreng fra en svømmeklub - som kan glæde sig over andres præstationer, altid udviser fair play og bidrager til fællesskabet på holdet eller i træningsgruppen.

 

Når du indstiller en person, skal du uploade et billede og gerne fortælle om en situation, der viser, hvorfor vedkommende fortjener at vinde.

 

Med prisen følger ikke kun æren. Sammen med sit hold eller træningsgruppe inklusiv to ledere får vinderen en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner. Så der kan blive rig mulighed for en fed træningslejr eller deltagelse ved et stort stævne i udlandet.

 

Den endelige vinder af DIF og Nordea-fondens Fidusbamse vil blive afsløret og få overrakt prisen 10. januar til gallashowet SPORT 2014 i BOXEN i Herning. Det ville da være fedt, hvis det blev én fra en svømmeklub i Dansk Svømmeunion, som vandt.


DIF og Nordea-fondens Fidusbamse.

 

Ugekonkurrencer

Udover hovedpræmien vil der mellem 1. oktober og 15. november være en række ugekonkurrencer, hvor du kan vinde gode sportspræmier. Men det kræver, at du liker Facebook-siden og holder øje, når de nye konkurrencer udskrives hver mandag. 


 


Cookieindstillinger