0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

TAK til vores mange frivillige hjælpere

25-09-2014

Den sidste fredag i september er national frivillighedsdag. Dagen er en anerkendelse af frivillighed, som vi alle bør bakke op om.

Af: Nora Thomsen

Den sidste fredag i september er ”Frivillig Fredag” i Danmark. Denne nationale dag blev udnævnt i 2011 i forbindelse med frivillighedsåret.
På denne dag foregår der flere aktiviteter rundt omkring i landet, planlagt og koordineret af Frivilligrådet.

Generelt er den sidste fredag i september det tidspunkt, hvor vi alle gerne må huske at sende en anerkendende tanke til de mange ildsjæle og frivillige, der altid står klar, når der er brug for ekstra hjælp. Uden denne indsats, var der mange værdifulde aktiviteter, som ikke kunne løftes. Det mærker også Dansk Svømmeunion som værdsætter de frivilliges indsats højt. Som direktør, Pia Holmen, udtaler: - Vi afholder mange forskelligartede aktiviteter i løbet af året, hvor muliggørelsen heraf i høj grad afhænger af frivilliges hjælp. Disse ildsjæles enorme indsats kan vi slet ikke takke nok for. Derfor synes jeg også, det er helt på sin plads og en rigtig god idé med en national frivillighedsdag, hvor vi giver vores frivillige et velfortjent skulderklap og siger dem stor tak. Tak for deres indsats, hvadenten det er en lille eller en stor opgave, de løfter, tak fordi de gør det muligt for os at gøre så mange mennesker glade i forbindelse med talrige aktiviteter, lyder det fra direktøren i Dansk Svømmeunion.


Arkivfoto: Frivillige hjælpere er med overalt - her også ved Christiansborg Rundt. 

I Dansk Svømmeunion arbejdes der netop i år på en frivillighedsstrategi, som skal styrke unionens arbejde med at have fokus på de frivilliges værdifulde indsats og hvorledes dette kan anerkendes på forskellig vis.  

Læs mere om Frivillig Fredag på www.frivilligfredag.dk


 


Cookieindstillinger