0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

25 år med svømning på topplan i Vestegnen

23-09-2014

Startfællesskabet VAT Copenhagen fylder 25 år og inviterer til jubilæumsreception lørdag, den 27. september i Fløng Svømmehal.

Af: Nora Thomsen

I år er det 25 år siden, at det nuværende VAT Copenhagen blev grundlagt. I 1989 blev tre svømmeklubber fra Vestegnen enige om at starte ’VAT89’. Formålet var at skabe en eliteoverbygning på de tre moderklubber. Klubberne var fra Vallensbæk, Albertslund og Tåstrup. Heraf navnet VAT. I 2004 sluttede Glostrup SvømmeKlub sig til startfællesskabet og navnet blev ændret til ’VAT - Vestegnens Aqua Team’. I 2012 tilsluttede svømmeklubben MK31 fra København S sig fællesskabet. I den forbindelse blev navnet ændret til det nuværende VAT Copenhagen.
 

25 års reception
Lørdag den 27. september kl. 15-17 vil der blive være en jubilæumsreception for alle med tilknytning til VAT89 / VAT Copenhagen: tidligere og nuværende svømmere, forældre, trænere og andre interesserede. Receptionen bliver holdt i lokaler ved Fløng Svømmehal. Samme dag bliver VAT Copenhagens årlige sponsorstævne afviklet i Fløng Svømmehal kl. 9.30-ca. 18.40. Derved vil der være rig mulighed for at se VAT-svømmerne i aktion ved sponsorstævnet og mærke den gode stemning.

Af hensyn til planlægningen skal deltagelse ved receptionen sendes til jette@sttsvoem.dk senest tirsdag, den 23. september.


Top-elitesvømmere
VAT Copenhagen svømmer i den bedste række i svømmeligaen og har bl.a. top-elitesvømmeren Daniel Skaaning på holdet. I sidste sæson havde VAT Copenhagen svømmere med til både danske mesterskaber og til nordiske mesterskaber. En svømmer – Daniel Skaaning – var i august udtaget til Europamesterskabet for seniorer.


 


Cookieindstillinger