0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Status på det danske U 15 landshold i vandpolo

03-09-2014

Landsholdet blev i Tommerup udtaget til turnering i Berlin 5.-7. september

Af: Karl-Emil Greve

Lørdag den 16. august 2014 mødte 18 af 20 Bruttolandsholdsspillere op i Fyrtårn Tommerup til efterårets første træning. Spillerene lagde stor energi i dagens træning der bestod af 6 min. test, sprint test, hård træning, skudøvelser, kamp og overtal / undertal øvelser.
Efter dagens træning, der varede fra kl. 13.00 til kl. 19.00 (med 45 min pause kl. 15.00), fik spillerene besked på hvem der var udtaget til Berlinturen i weekenden 5-7 september.

 

Holdet består af:

 

VNF: Anders Rasmussen

Slagelse: Johan Binderup, Peter Jensen, Jeppe D. Poulsen

Lystrup: Peter Bach, Henrik Skriver, Emil Brunbjerg

Tommerup: Nicolai Stampe, Niclas Jensen, Kathrine K. Greve, Mikkel Madsen, Johannes Andersen, Ludvig Steffensen

 

Trænere: Carsten Bach & Karl-Emil Greve

 

Berlin turen – Bliver en weekend tur fra fredag den 5 til søndag den 7 september hvor holdet virkelig bliver prøvet af. Turneringen skal bruges til at spille holdet sammen. Det bliver en meget svær og hård turnering mod 7 af Tysklands bedste hold i U 15 rækken. De tyske hold plejer at bruge denne Stachow Pokal Turnering som forberedelse til deres mesterskab som de spiller sidst sept. først okt.

De tyske hold spiller meget hårdt fysisk spil, så vores danske hold vil blive udfordret mens de skal lære at spille sammen – men det vil være en rigtig god forberedelse til Nordiske Mesterskaber i Odense sidst i november.

 

Trænernes forventninger til turneringen og resultatet dernede: Spillerene skal vise at holdet går frem for den enkelte spiller. De skal lære at fighte som et hold og glemme at de kommer fra forskellige klubber - VI er det danske U 15 landshold.

Der skal bruges og arbejdes videre med spilsystemer under hårdt pres fra gode modstandere.

Resultatet i turneringen betyder ikke så meget hvis vi kan se holdet fungere bedre sammen efter kampene dernede og vi er mere klar til Nordiske. Skulle vi blive blandt de 6 bedste hold er vi glade – når vi blandt de 4 bedste vil vi trænere tage meget stolte hjem og være super tilfredse.

 

Karl-Emil Greve

U 15 landstræner Dansk Vandpolo


 


Cookieindstillinger