0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EJM i udspring dag 5 og 6

06-07-2014

Endnu en flot da for de danske drenge ved EJM

Af: Nomi Mortensen

Lørdag var det blevet Andreas Sargent Larsens tur til at springe fra 3 meter vippen. Det seneste år har Andreas opgraderet sin serie på 3 meteren, så han nu har en serie som kan gøre sig gældende på senior elite niveau. Han var den som klart havde den sværeste serie i denne gruppe B drenge konkurrence. Nu var spørgsmålet om han var stabil nok, i de svære spring, eller om konkurrenternes noget lettere serier, som de har større rutine i, skulle tage sejren.

 

I indledende runde rakte Andreas’ indsats til en 6. plads. Finalen blev igen en tæt og spændende affære, hvor Andreas sluttede på en 5. plads, kun 6 point op i medaljerækkerne. På sigt står Andreas bedre rustet end konkurrenterne, ved at han allerede nu udfører disse meget svære spring.

 

Andreas havde en lang dag, han skulle deltage i endnu en konkurrence, denne gang Synkron 3 meter konkurrencen sammen med Martin Bang Christensen. Drengene har nu i en længere periode dannet synkronpar, så deres afsæt af spring er normalt ret synkronen. De vidste her hvad de kunne, men de blev alligevel slået af deres ældre og mere erfarne konkurrenter. De placerede sig i denne direkte finale på en 7. plads med 276,78 point.

 

EJM i udspring dag 6

 

Martin Bang Christensen skulle slutte et flot dansk EJM af på tårnet. Martin har samme udfordringer som Andreas, med ikke at have 7,5 og 10 meter platforme på det daglige træningssted. Martin har dog endnu længere til nærmeste indendørs udspringstårn, da han til dagligt træner i AGF i Århus. Martin havde ikke dagen på tårnet og missede et par spring. Det er der ikke råd til hvis man drømmer om at stå i finalen. Martin sluttede som nr. 14 af 16 deltagere, med 367 point, et stykke op til de 400 point, den eftertragtede 12. plads, blev taget med.


 


Cookieindstillinger