0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EJM i udspring dag 3

04-07-2014

Endnu en 4. plads

Af: Nomi Mortensen

Andreas Sargent Larsen fra LUK2002 viste endnu engang, at han ligger i toppen af europæisk junior udspring. Dog måtte han også på tårnet tage til takke med den ærgerlige 4. plads.

 

I Lyngby svømmehal, hvor Andreas normalt træner, er den højeste platform 5 meter. Andreas udfører alle sine spring fra 7,5 eller 10 meter. Derfor tager han ofte til andre svømmehaller for at træne tårn. I Østerbro er der en 10 meter platform, ellers må han turen til Greve Svømmehal eller Högevallsbadet i Lund i Sverige. Dette er naturligvis ikke optimalt, det betyder en masse transporttid, som kunne have været brugt på træning.

I dette perspektiv er det imponerende at Andreas kan blande sig i toppen. Han sprang en flot og stabil konkurrence, hvor marginalerne desværre heller ikke i dag var på hans side.

 

Der var kun 2 point op til bronzemedaljen. Konkurrencen blev vundet med 458,75 point af russiske Maksim Lebedev. Polsk sølv med 387,60 og bronzen gik til britiske Matthew Dixion på 380,95. Andreas scorede 378,80 point.


 


Cookieindstillinger