0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DÅM Gr 2

07-06-2014

Ændringer i forhold til stævneafviklingen.

Af: Martin Karup

Kære deltagende klubber ved DÅM Gr. 2 20.-22. juni 2014 i Kildeskovshallen, Gentofte

 

Dejligt med så mange dygtige unge svømmere. Vi har rigtig mange tilmeldinger til DÅM Gr. 2 - også langt flere end forventet. Dette er især fordi kravtiden for 400 m IM, har været det adgangsgivende løb til mesterskabet for mange svømmere. Det har været for let at opnå kravtiden i netop dette løb for disse mange svømmere. Vi har derfor set os nødsaget til at lave nogle ændringer i forhold til stævneafviklingen. Ændringerne berører især angivne stævnetider.

 

Dette betyder at:

 

Fredag d. 20. juni vil der være stævnestart kl. 16.00.

 

Lørdag d. 21. juni og søndag d. 22. juni vil der være stævnestart kl. 09.00.

 

I løb 5+6 4x200 m IM (fredag) og løb 19+20 4x200 m Fri (søndag) vil vi kun tillade at lade ét hold pr. klub/startfælleskab komme til start. Dette betyder, at for de klubber/startfællesskaber der har mere end et tilmeldt hold i disse to løb, så er de resterende hold hermed afmeldt. Naturligvis vil der ikke blive opkrævet anmeldelses- og mestergebyr for disse tvangsafmeldte holdkapper. Dette tiltag er gjort for at vinde tid i tidsplanerne.

 

I følge stævneproportionerne skulle løb 13 (lørdag) og løb 25 (søndag) først starte tidligst kl. 14.00 og der skulle være en pause på ca. en time. Dette kan stævnets størrelse desværre ikke klare og vi har derfor valgt at suspendere dette.

 

Sportsafdelingen har endvidere besluttet, at der frit kan afmeldes ét eller flere løb pr. svømmer ved DÅM gr. 2 indtil torsdag d. 12. juni 2014 kl. 17.00. Ved afmelding indtil dette tidspunkt bortfalder anmeldelsen, og der vil ikke blive opkrævet anmeldelses- og mestergebyr for de(t) afmeldte løb. Afmeldinger sendes pr. mail til stævnekoordinatoren for mesterskabet. Stævnekoordinatorens e-mail er: lone.lagerbon@gmail.com.

 

Alle ovenstående tiltag har været nødvendige, således, at mesterskabet ikke skal varer til langt ud på aftenen. Der er rigtig mange tilmeldte, og alle har brug for både mad, hvile og søvn.

 

Sportsafdelingen har fundet årsagen til det store antal kvalificerede i 400 m IM. Det er ikke en systemisk fejl, men en menneskelig fejl, hvor vi er kommet til at bruge et forkert sæt stamdata. Denne fejl har vi desværre opdaget for sent til at kunne rette op på den, uden at skuffe et stort antal unge svømmere og sætte en masse klubber i en rigtig uheldig situation. Vi beklager fejlen mange gange.

 

Da vi ved, alle finder det frustrerende med mange ændringer i regler for deltagelse kort før et mesterskab, står vi ved kravtiderne, fjernelse af heatbegrænsninger samt garantien om 3 starter. Hertil kommer så muligheden for "frit lejde" for afmeldinger til alle løb indtil kl. 17.00 torsdag d. 12. juni 2014.

 

Vi beder om jeres forståelse af den særlige situation og vores håndtering af den.

 

I håbet om et godt stævne.

 

Mikkel von Seelen

Sportschef

Dansk Svømmeunion

 

Mesterskabets nye tider:

 

  Fredag den 20. juni  Lørdag den 21. juni  Søndag den 22. juni
Holdledermøde Kl. 14.30 Kl. 07.30 Kl. 07.30
Officialmøde Kl. 15:00 Kl. 08.00 Kl. 08.00
Aflevering af holdkapkort senest Kl. 14.30 Kl. 07.30 Kl. 07.30
Stævnestart Kl. 16.00 Kl. 09.00 Kl. 09.00
Stævneslut Kl. ca 21.00 Kl. ca 18.00 Kl. ca 16.45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startliste, tidsplaner og officialliste kan findes på dette link


 


Cookieindstillinger