0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Kan Odense skabe sensation?

05-06-2014

Lørdag får 1. divisionsholdet OSLF chancen for at imponere hjemmepublikummet med en sejr over Slagelse i afgørende DM-finale

Af: Katrine Cohen

OSLF’s 1. divisions vandpolohold spillede i lørdags 1. DM finale i København mod de regerende mestre fra Slagelse SSK. Det skete foran et veloplagt publikum, der hovedsageligt bestod af SSK støtter.

OSLF var oppe imod en stærk modstander, der har ligget godt i tabellen hele foråret og som har taget mesterskabet de seneste to år.

OSLF spillede dog en god kamp, og især i 1. periode havde de heldet og dygtigheden med sig mod SSK. Alligevel måtte de inkassere et nederlag på 8-18.

 

Ser frem til finalen

Dygtigheden og heldet bliver der derfor god brug for, når OSLF på lørdag møder SSK på hjemmebane i den 2. og afgørende finale.

 

OSLF-kaptajn Esben Morgen Hansen siger: Vi er et ungt hold, som kæmper og tror på os selv. Vi har stort potentiale, og vi har udviklet os som hold igennem forårets turnering. Vi har en bred trup, og vi er meget fleksible ift. roller. Begge dele er en kæmpe styrke, som vil komme os til gode i finalen. Vi er alle refleksive spillere, som er dygtige til at følge træner Claus Skanderby' geniale taktikker, så det skal nok blive spændende d. 7 Juni.

 

Det sker kl. 17 i Universitets svømmehal på Campusvej 55 , hvor der er gratis adgang. Slagelse stiller med stærkeste hold for at sikre sig mesterskabet for 3. gang, mens OSLF har alt at vinde og intet at tabe.

 

Programmet er:
Kl. 15 Bronzekamp: Frem vs. København
Kl. 16 Synkro-opvisning
Kl. 17 Guldmedaljekamp OSLF - Slagelse SK
 

Foto: Claus Hjelm


Yderligere oplysninger: Søren Elmstrøm fra vandpolosektionsledelsen på

Mobil: 21516876, E-mail: waterpolodk@svoem.dk


 


Cookieindstillinger