0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Slagelse vandpolo vinder 1. DM finale stort

31-05-2014

1. DM finale i vandpolo blev lørdag spillet i Bellahøj Svømmestadion. De forsvarende mestre fra Slagelse slog OSLF fra Odense 18-8.

Af: Katrine Cohen. Foto: Claus Hjelm

Periodecifre: 3 – 3, 5 – 1, 7 – 1, 3 – 3

Vandpolo

 

Efter 1. periode stod den 3-3. Slagelse (SSK) lagde stærkt ud, og OSLF fra Odense brændte en del oplagte chancer i begyndelsen af perioden, så SSK førte 3-1, indtil et par minutter før tid. Derefter listede OSLF et par mål ind, og perioden endte dermed uafgjort.

 

I 2. periode blev tempoet sat lidt ned. OSLF havde mest spil, men SSK pressede højt på banen, og odenseanerne fik ikke meget ud af deres skud på mål. SSK var desuden meget effektive på mand-mere situationer, når OSLF fik en spiller vist ud. De var også stærkere skudmæssigt, hvor publikum fik nogle meget flotte langskud på mål at se fra Aslak Lyster og Emil Morgen Hansen.

 

I 3. periode trak SSK virkelig fra, og OSLF så ud til at have givet op, og frustrationerne fik frit løb. De fik intet ud af det spil, de prøvede at bygge op, og SSK straffede dem prompte, når de ikke var skarpe i afslutningerne eller sammenspillet. De fik da også kun scoret én gang mod SSK’s 7 mål

 

4. periode endte med et stort forspring til SSK og de endelige cifre 18-8.

 

Det er nu op til OSLF at bevise på hjemmebane om en uges tid, at de er værdige udfordrere til titlen som Danmarksmestre, hvilket forhåbentlig bliver en fest med et stort veloplagt Odense publikum i Odense Universitets svømmehal.

 

Umiddelbare reaktioner fra spillerne efter kampen:

Aslak Lyster fra SSK: Vi spillede godt. Det var en fed kamp. Alt gik som det skulle.
Asbjørn Zachariassen Hegelund fra OSLF: Vi kunne nemt finde på en masse dårlige undskyldninger, men det vil jeg ikke stå og gøre her. Vores mål er at vinde d. 7/6 i Odense.

 

Målscorere:

 

Målscorere for Slagelse Aslak Lyster 6, Emil M. Björk 4, Kevin Sørensen 2, William Jensen, Phillip Jensen, Nikolaj Bagenkop, Marvin Meyer, Mathias Hassel og Kim K. Jensen 1 mål hver.

Målscorere for OSLF Joakim Sørensen og Jonas Nielsen 3 mål hver, Benjamin Kelly og Florin Iordarze 1 mål hver.

 

 
 

 


Cookieindstillinger