0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Talentudviklerstillingen bliver ikke besat i denne omgang

23-05-2014

Trods flere meget dygtige ansøgere, manglede den helt rigtige kandidat.  

Af: Nora Thomsen

Det er desværre ikke lykkedes Dansk Svømmeunion at finde frem til en person med den kompetenceprofil, der skal til for at bestride stillingen som ”Talentudvikler” i unionen. Der har været flere ret forskellige og ikke mindst meget dygtige ansøgere. Men i sidste ende er det ikke lykkedes unionen at nå frem til en aftale med den person som den sportslige ledelse vurderer kan løfte alle facetter af stillingen, som både omfatter ledelse/træning af juniorunionshold, klubudvikling og arbejde med ATK.

Sportschef Mikkel von Seelen udtaler: Vi er opmærksomme på, at det er meget frustrerende for svømmemiljøet og i særdeleshed for de unge talentfulde svømmere, at vi ikke har fået en talentudvikler på plads. Det var en klar målsætning, at vi kunne starte den nye sæson op med en ny styrmand for talentudviklingen. I sidste ende, så må vi bare erkende, at vi ikke synes vi kunne finde frem til den helt rigtige kandidat, og stillingen er for os så vigtig, at vi skal være helt sikre på, at vi har en fuldgod løsning.

 

Sportsafdelingen vil gå tilbage til tegnebordet og vurdere, hvorledes rekrutteringsprocessen skal fortsætte, men det står nu fast, at Dansk Svømmeunion ikke får ansat en træner på denne side af sommerferien.  


 


Cookieindstillinger