0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vinderne af Alm. Brand Banks forårskonkurrence er fundet

02-05-2014

OSLF og Frederikssund Svømmeklub har hver vundet 20.000 kroner. 

Af: Nora Thomsen

Vinderne af Alm. Brand Banks forårskonkurrence er fundet. Det blev OSLF og Frederikssund Svømmeklub, der hver løb med en præmie på 20.000 kroner.
19 klubber deltog i konkurrencen om at gøre Alm. Brand Banks medlemsfordele synlige over for deres medlemmer. Vinderne blev fundet ved lodtrækning.
 

Fokus på medlemsfordele i Alm. Brand Bank
Alm. Brand Bank har siden december 2013 været ny partner for Dansk Svømmeunion. Partnerskabet betyder, at banken er sponsor for svømmelandsholdet og samtidig støtter de lokale svømmeklubber økonomisk, hver gang et medlem bliver kunde i Alm. Brand Bank.

Vicedirektør Michael Iversen fra Alm. Brand Bank glæder sig over, at både Dansk Svømmeunion og Alm. Brand Bank med forårskonkurrencen fik vist meget håndgribeligt, at partnerskabet både kommer landshold og klubber til gode.

- Som bank kan vi tilbyde svømmeklubberne en lokal partner, der gerne vil involvere os i klubbernes liv og være til stede under klubstævner. Samtidig ønsker vi også at være en attraktiv bank for såvel klubber som medlemmer. Derfor har vi sammensat en række medlemsfordele, der kun gælder for medlemmerne af svømmeklubberne. Den netop afholdte konkurrence skulle gerne bidrage til, at medlemmerne fik øjnene op for de attraktive fordele med ekstra gode renter og vilkår, de kan få i Alm. Brand Bank. Derfor betød det meget for os, at så mange klubber bakkede op om konkurrencen, og det kan sagtens tænkes, at vi holder en lignende konkurrence igen, fortæller Michael Iversen.
 

Alle svømmeklubber havde mulighed for at deltage i konkurrencen, hvor klubben skulle informere sine medlemmer om de fordele, de kan få i Alm. Brand Bank på klubbens Facebookside, hjemmeside eller i et nyhedsbrev. 19 klubber deltog, og Frederikssund Svømmeklub og OSLF vandt. Pengene vil blive overrakt til klubberne personligt i maj måned.

Tillykke til Frederikssund Svømmeklub og OSLF.

Fakta om partnerskabet mellem Dansk Svømmeunion og Alm. Brand Bank

  • Alm. Brand Bank har indgået et samarbejde med Dansk Svømmeunion om at være partner for dansk svømning frem til 2017.
  • Alm. Brand Bank er sponsor for det danske svømmelandshold og støtter landsholdet økonomisk.
  • Alm. Brand Bank støtter de lokale svømmeklubber med et beløb, hver gang deres medlemmer bliver kunder i Alm. Brand Bank.
  • Alm. Brand Bank støtter dansk svømning ved forskellige lokale svømmearrangementer rundt om i landet.