0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions svømmepris 2014 overrakt lørdag aften

27-04-2014

Tillykke til Jens-Christian Iversen med den velfortjente pris.

Af: Nora Thomsen

I forbindelse med Dansk Svømmeunions festmiddag på Scandic Kolding i forlængelse af årets generalforsamling, blev unionens årspris indenfor svømning overrakt.

Til at overrække årets svømmepris, stod bestyrelsesmedlem, Jes Gydesen, klar.
Jens-Christian er en af Danmarks absolut mest kompetente nøglepersoner, når det kommer til afviklingen af svømmestævner.
Han er mangeårig leder af svømningens overdommere i Danmark og er med til at sikre en fortsat kontinuerlig udvikling af såvel klub-, regions- og unionsoverdommere gennem kompetenceudvikling af den enkelte overdommer.
I flere år har Jens-Christian siddet med i Den Danske Svømmeofficialsuddannelses (DDS)
bestyrelse og har her været medvirkende til, at official-uddannelserne er blevet struktureret i overensstemmelse med verdenssvømmeforbundet FINA.

Jens-Christian har været engageret i dansk svømning det meste af sit liv. Lige fra han blev meldt ind i Gentofte Svømmeklub tilbage i 1969. I den lokale klub har Jens-Christian efter en periode som aktiv ungdomssvømmer været medlem af klubbens bestyrelse af flere omgange. I klubregi har Jens-Christian flere kasketter og fungerer således blandt andet som overdommer ved klubbens stævner i Kildeskovshallen, som kasserer og som primus motor i klubbens ansættelsesudvalg.

Da Dansk Svømmeunion afholdte det historiske EM på kortbane i Herning i december måned, var Jens-Christian helt naturligt involveret i afviklingen af stævnet. Her lød det blandt andet i bestyrelsesmedlem Jes Gydesens tale: - Ved EM i Herning var det helt naturligt, at du (Jens- Christian, red.) var én af lederne. Som ”competition manager” påtog du dig den store opgave at være ansvarlig for den sportslige afvikling på vegne af de danske arrangører. Og alle involverede i mesterskaberne har udtrykt stor ros overfor din indsats. De siger om dig, at du arbejdede omhyggeligt og detaljeorienteret med udfordringerne. Og du var altid velforberedt. Du kan i den grad takkes for, at den sportslige del af EM 2013 forløb snorlige efter drejebogen, udtalte Jes Gydesen.

Med Jens-Christians mangeårige arbejde i regi af Dansk Svømmeunion, et flot engagement i den lokale svømmeklub i Gentofte og senest, med en imponerende indsats for et vellykket EM i Herning, faldt det helt naturligt for bestyrelsen i Dansk Svømmeunion at tildele årets svømmepris til Jens-Christian Iversen lørdag aften i Kolding.


Oven på de smukke ord overrakte Jes Gydesen årets svømmepris til Jens-Christian Iversen.


Bestyrelsesmedlem Jes Gydesen (t.v.) overrækker årets svømmepris 2014 til Jens-Christian Iversen.

Sammen med ovennævnte pris fulgte foruden et diplom og en smuk buket blomster ligeledes en Karen Blixen glasvase.

Dansk Svømmeunions årspriser udgør et anerkendende skulderklap og en påskønnelse til personer, klubber, hold eller sektioner, der har gjort en særlig indsats inden for et af unionens sportslige områder – således her indenfor svømning.
Sidste år gik prisen til Anne Marie Zinck & Jørn Leth fra Hovedstandens Svømmeklub.