0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Champions Cup i vandpolo spilles i Odense

11-04-2014

Ny turnering skal tjene som alternativ til Champions League og Euro League

Af: Martin Kristensen

Det er alment kendt i vandpoloverdenen, at med mindre man kommer fra en af de traditionelt store nationer og dertil har en godt fyldt pengepung, kan der være forbundet med både sportlige og økonomiske øretæver at deltage i Champions League eller Euro League.

 

Derfor introduceres der en helt ny turneringsform, som tager sin begyndelse d. 22. august i Odense. Champions Cup bliver "B-nationernes" svar på Champions League. Der er inviteret hold fra 12 nationer til at deltage. Her får de mulighed for at konkurrere på internationalt niveau, uden at det skal ligge deres økonomi i ruiner.

 

Arrangementet finder sted i Universitetets Svømmehal i Odense fra d. 22. til 24. august. Vandpolosportens journalistiske talerør "waterpoloworld" har vist interesse for arrangementet, og har skrevet en artikkel om turneringen. Se link: http://www.waterpoloworld.com/News/tabid/169/ArticleId/6650/Champions-League-alternative-to-be-organised-in-Denmark.aspx. De vil ligeledes dække turneringen når den løber af stablen. Et kæmpe skulderklap til vores arrangement.

 


 


Cookieindstillinger