0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DM i livredning indendørs

11-03-2014

Tilmelding er nu åben!

Af: Caroline Kleemann

Den 12. april 2014 afholder Livredningssektionen i Dansk Svømmeunion DM i livredning indendørs i Bellahøj Svømmestadion.

 

Livredning er en alsidig sport, som involverer svømme- og livredningsteknik i skøn forening! Du har blandt andet mulighed for at stille op i 200 meter fri forhindringssvømning, hvor du per 50 meter skal dykke under et 70 cm. dybt net to gange, så du i alt skal svømme under nettet otte gange. Derudover kan du prøve kræfter med glasfiber finner og redningstorpedoer i en disciplin som 100 meter rednings af dukke med finner og redningstorpedo. I denne disciplin skal du svømme de første 50 meter med redningstorpedo og svømmefødder, og ved 50 meter skal du klikke en bjærgedukke, som er halvt fyldt med vand, ind i redningstorpedoen og fragte dukken de sidste 50 meter. 

 

 

 

Alle kan være med til DM - der er ingen udtagelseskrav, og det er gratis at deltage uanset, hvor mange discipliner, du deltager i. Det er dog et minimumskrav, at du kan svømme 50 meterpå langbane uden at holde pause. 

Som noget nyt, har vi i år valgt at oprette nogle "børne" discipliner i form af 50 meter forhindringssvømning, 50 meter fri svømning med redningstorpedo og linekast. Sidstnævnte disciplin går ud på, at man ved startsignal skal kvejle en 15 meter lang line op, hvorefter man med en vis præcision skal kaste linen ud til sin makker i vandet, hvorefter makkeren skal trækkes ind til land. En altid spændende disciplin, som ofte er knald eller fald.

 

Tilmelding foregår via nedenstående links:

 

Individuelle discipliner

 

Holdkapper

 

Og du kan læse den officielle invitation her!

 

Vil du vide mere om de forskellige livredningsdiscipliner kan du finde dem på svoem.org/livredning.

 

VM i Frankrig 2014
Er du nuværende eller tidligere konkurrencesvømmer er DM en mulighed for at kvalificere sig til VM i Frankrig, som afholdes til september i Montpellier. Det er tidligere lykkedes nye deltagere til DM at kvalificere sig til VM, så selvom du er ny i sporten er intet umuligt.

Læs mere om VM og udtagelseskrav under svoem.org/livredning.

 

Vi glæder os til at se Jer i Bellahøj svømmestadion den 12. april med stævnestart kl.12.00.


 


Cookieindstillinger