0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Vil du hjælpe?

28-01-2014

Hjælp søges til nationalt svømmehold med svømmeglade hjertesyge børn

Af: Anna Jørgensen

Dansk Svømmeunion har indgået et samarbejde med Børnehjertefonden om Danmark Svøm Langt. Danmark Svøm Langt vil i den forbindelse få et markant ansigtsløft, og der vil samtidig blive samlet penge ind til Børnehjertefondens arbejde for hjertebørn i hele Danmark.

 

I forbindelse med at Dansk Svømmeunion er med til at støtte den gode sag, har vi sammen med Børnehjertefonden besluttet, at vi vil lave et nationalt svømmeteam bestående af hjertebørn. Det er endnu ikke lagt fast hvordan det hele kommer til at blive, da vi i første omgang søger frivillige voksne, der har lyst og tid til at stå for svømmeholdet. Planen er, at der kan deltage op til 20 svømmeglade hjertesyge børn og unge i alderen 10-15 år. De bliver ambassadører for samarbejdet omkring Danmark Svøm Langt.

Vi er endnu i planlægningsfasen og har ikke lagt os fast på konceptet endnu, da vi mener at projektets frivillige skal have stor indflydelse på den praktiske planlægning.
Formålet med projektet er at skabe synlighed for Børnehjertefonden og Danmark Svøm Langt og samtidig vise, at motion er vigtigt, også for hjertesyge børn.
Vi forestiller os, at svømmeholdet mødes til træning 4 - 6 weekender i 2014 og deltager i enkelte svømmestævner i løbet af året.

Hvis du melder dig som frivillig, forventer vi:

at du deltager i alle de weekender der planlægges
at du har lyst til at arrangere weekenderne (overnatning og forplejning)
at du har lyst til at kommunikere med deltagerne og deres forældre
at du har lyst til at være i svømmehallen med deltagerne
at mindst én af de frivillige har erfaring med svømmetræning

Hvis du, efter at have læst dette, har lyst til at give en hånd med i vores svømmeteam, så kontakt venligst Børnehjertefondens daglige leder Tom B. Hansen på mobil 29 29 33 41 eller på mail: tombhansen@boernehjertefonden.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig - og spred gerne budskabet, hvis du har nogen i dit netværk, der kunne have lyst til at hjælpe hjertebørnene!