0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Alm. Brand Bank partner med Dansk Svømmeunion frem til 2017

02-12-2013

Alm. Brand Bank indgår partnerskab med SVØM frem til 2017.

Af: Nora Thomsen

Et partnerskab, der bygger på princippet om "noget for noget"
Aftalen er ikke et traditionelt envejs-sponsorat, men formålet med samarbejdet er at etablere et partnerskab, som er til fordel for begge parter.
- Vi er stolte af sammen med Dansk Svømmeunion at kunne præsentere det nye samarbejde. Aftalen bygger på en tro på og et princip om "noget for noget" og betyder, at Dansk Svømmeunion og Alm. Brand Bank er partnere og støtter hinanden i at få hver vores forretning til at vokse og trives. Samtidig sikrer aftalen, at Alm. Brand Banks økonomiske støtte går både til eliten og bredden i dansk svømning. Sidstnævnte er et variabelt beløb og tildeles klubberne, hver gang medlemmer i en svømmeklub bliver kunder i Alm. Brand Bank, forklarer vicedirektør i Alm. Brand Bank, Michael Iversen.

Også i Dansk Svømmeunion er begejstringen stor over det nye samarbejde.
- I en travl tid, hvor planlægningen af det kommende EM i Herning fylder rigtig meget, er jeg glad for i dag at kunne løfte sløret for partnerskabet med Alm. Brand Bank. Jeg kender til andre forbund, der efter at have afholdt en stor begivenhed på dansk grund har oplevet et tomrum og en faldende medie som kommerciel interesse. Men Alm. Brand Bank bliver hos os – og det endda helt frem til 2017. De er i forvejen hovedsponsor for det kommende EM, og jeg er især begejstret for betydningen af dette partnerskab for alle vores medlemsklubber i Danmark. Denne aftale kan have stor indflydelse på deres økonomi, udtaler direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmen.

Aftalen kommer svømmeklubberne til gode
Også blandt landets bedste elitesvømmere vækker det nye partnerskab glæde.
- Jeg synes, det er fedt med en ny partner i Dansk Svømmeunion, der støtter vores daglige kamp om medaljer helt frem til OL i Brasilien. Ja, faktisk også efter 2016, når den nye generation af svømmere skal tage over. Det har jeg savnet. Partnerskabet kan betyde meget for min klub Lyngby. Det er fantastisk, at man kan gøre en økonomisk forskel i sin egen klub, uanset om man er eliteudøver eller breddesvømmer, udtaler Jeanette Ottesen Gray. 

Det er vigtigt for både Dansk Svømmeunion og Alm. Brand Bank, at aftalen også kommer de lokale svømmeklubber til gode. Vicedirektør i Alm. Brand Bank, Michael Iversen, udtaler:
- I Alm. Brand Bank vil vi gerne bidrage til og engagere os i det samfund, vi lever i og af. Svømning kan dyrkes af hele familien og af danskere i alle aldre og samler børn og unge i et aktivt fællesskab i klubberne. Det var netop vigtigt for os at støtte en sportsgren, hvor man kan deltage på sine egne præmisser - uanset evner, alder og fysisk form. For dermed giver svømning på lokalt plan en god modvægt til vores stadigt mere stillesiddende livsstil. Især er det vigtigt, at børn støttes i at dyrke motion. Kommer man tidligt i livet ind i vanen med at dyrke motion, er der nemlig større chance for at opretholde en sund livsstil.

Også en anden af Danmarks store svømmestjerner kan se fordelene i partnerskabet.
- Svømning er jo min sport. Jeg elsker den for alt det positive, den står for og har givet mig. Og det ikke bare sportsligt, men også menneskeligt. Masser af oplevelser og venner. Økonomien i klubberne er ikke altid lige nem at få til at løbe rundt, så jeg kan godt lide ”noget for noget” princippet. Der skal ydes, før der kan nydes, ligesom der skal i EM-bassinet om bare 10 dage, lyder det fra Lotte Friis. 

Foruden partner frem til 2017 er Alm. Brand Bank hovedsponsor for det snarlige EM i Herning og var i november også eventsponsor for DM i Gladsaxe.

For yderligere information:
Dansk Svømmeunion: Pia Holmen, direktør, mobil: 2920 6161, e-mail: ph@svoem.dk
Alm. Brand Bank: vicedirektør; Michael Iversen, mobil: 2222 2040, e-mail: abmiir@almbrand.dk


Læs mere om Dansk Svømmeunion på www.svoem.orgog www.svoem.dk
Læs mere om Alm. Brand Bank på www.almbrand.dk
Læs mere om EM og køb billet på eventens hjemmeside: www.herning2013.com

Fakta om Dansk Svømmeunion
Dansk Svømmeunion er et specialforbund i Danmarks Idræts-Forbund. Dansk Svømmeunion har cirka 155.000 medlemmer fordelt på godt 250 medlemsklubber og er dansk idræts tredjestørste specialforbund. Unionen arbejder udover svømning også indenfor disciplinerne vandpolo, synkro, udspring og livredning – herunder også konkurrencelivredning og kystlivredning. I de senere år er også disciplinen åbent vand-svømning vokset markant i regi af Dansk Svømmeunion – med Christiansborg Rundt som det store flagskib.

Fakta om Alm. Brand Bank
Alm. Brand Bank er en del af den danske finansielle koncern Alm. Brand A/S. Alm. Brand blev etableret helt tilbage i 1792 og er i dag både bank, forsikring og pension.
Alm. Brand Bank har fokus på privatkunder, leasing af biler samt investeringsaktiviteter og har over 60.000 kunder.


Fakta om EM på kortbane: 12. - 15. december i Jyske Bank BOXEN
- Op mod 600 af Europas stærkeste svømmere forventes at deltage ved mesterskaberne i Herning.
- Lotte Friis, Jeanette Ottesen Gray, Rikke Møller Pedersen, Mads Glæsner og 25 andre danske svømmere er udtaget til EM i Herning.
- Jyske Bank BOXEN bliver fyldt med vand: to midlertidige bassiner bliver opbygget i Jyske Bank BOXEN. Et bassin til konkurrencerne og ét opvarmnings-/afsvømningsbassin.
- 16.000 tilskuere i alt forventes at følge finaleafsnittene i Jyske Bank BOXEN over de fire konkurrencedage.
- Den officielle eventside, hvor også billetter kan købes: www.herning2013.com
- EM arrangeres i samarbejde mellem Herning kommune, Sport Event Denmark, Herning Svømmeklub og Dansk Svømmeunion.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937