0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Tommerup vinder international vandpoloturnering

23-11-2013

Slagelse og Tommerups unge vandpolomandskaber var til DANGER træf i Kiel

Af: Karl-Emil Greve

Anden turneringsdag af den internationale DANGER Liga i ungdomsvandpolo blev lige så fysisk krævende, som den første der startede tuneringsrækken i Tommerup den 21. september 2013.

 

Lørdag den 23. november var dagen hvor Tommerups ældste hold tog til Kiel i Tyskland for at forsvare det forspring de havde kæmpet sig til ved at vinde de 3 kampe de spillede på hjemmebane i september.

 

Viking Kiel havde arrangeret et professionelt stævne hvor intet var overladt til tilfældighederne i deres store universitets svømmehal. De havde fået 4 dommere fra deres bedste Liga til at dømme kampene og var meget opsat på at deres stævne skulle leve op til det stævne Tommerup var vært for i september. I deres åbnings tale roste de ”den lille landsby klub” Tommerup for at have taget initiativet til at starte DANGER Liga.

 

I deres program var de ikke lige så venlige, idet Tommerup skulle spille to kampe lige efter hinanden og de havde gjort det så vi mødte Hamborg først og lige bagefter spillede vi mod Kiel.

 

Tommerup holdet var sat mentalt godt op og startede med at bringe sig i føring med 4-0 mod Hamborg, dette chokerede Hamborg spillerene, der ikke formåede at vende tilbage i kampen. Denne kamp endte med en sejr på 18-14 til Tommerup over Hamborg.

Tommerup spiller vandpolo mod Hamborg

Herefter havde Tommerup spillerene en kort pause på 20 min. inden de skulle spille mod det stærke hold fra Viking Kiel, der også havde fået stor opbakning på tilskuere tribunen. Stemningen var super god og hektisk mens spillerene kæmpede sig gennem de 4 x 8 min. effektiv spilletid (ialt ca. 1 time.)

 

Kampen bølgede frem og tilbage, med spændende og utroligt flot spil. Efter 3 periode stod der 6 – 6 og der var derfor lagt op til en spændende 4 periode. Her viste Tommerups spillere dog at bredden på holdet er god og at alle kan yde deres bedste når det gælder. Tommerup vandt sidste periode med cifrene 2-0 og dermed hele kampen 8-6 og det var nogle meget trætte men stolte spillere der kunne forlade vandet til en pause inden de skulle møde Slagelse i sidste kamp.

 

Sidste kamp mod Slagelse blev spillet i et noget langsommere tempo, idet nu var det Slagelse der skulle spille to kampe i træk. Tommerup spillerene skulle have et par ”opsange” fra træneren i løbet af kampen for at bringe spiltempoet op. Men de spillede godt sammen og vandt kampen med 22 – 10, meget flot.

 

Tommerup kunne herefter køre ubesejret hjem efter de 2 første spille runder i DANGER Liga. I Runden i Kiel viste holdet endnu en gang at de er spillet rigtig godt sammen og at alle er vigtige på holdet. Specielt skal fremhæves holdets forsvar, hvor alle byder ind og hjælper hinanden. Dette er med til at presse modstanderene der havde svært ved at passere vores målmand Mathias Schjødt-Pedersen der stod meget flot i Kiel kampen.

 

I angrebet leverede Alexander K. Greve en meget flot præstation, der bevirkede at modstanderene fik flere udvisninger.  Dette spil beviste at de spillere som Tommerup sender med ungdomslandsholdene til Nordiske Mesterskaber i næste weekend er i rigtig god form.

Tommerups målmand Mathias Schjødt-Pedersen redder bolden i Kiel

Karl-Emil Greve

Cheftræner Tommerup Vandpolo